MerkurXtip promo kód 2024: 200 Kč a 100% ke vkladu

MerkurXtip promo kód můžete aktivovat v registračním poli. Každý klient bude mít možnost obdržet uvítací bonus (200 Kč zdarma za registraci a 100% za váš první vklad)

Merkurxtip Bonus Kód
Bonus pro nové hráče až do výše 10 000Kč
  • Bonus bez vkladu k registraci 200 Kč zdarma
aktivováno
aktivuj
Naposledy ověřeno 28/04/2024
87 kopírování tento týden
Zahájit registraci

Registrace u MerkurXtip

MerkurXtip promo kód – Nejlepší nabídky

Merkur nabízí ve své sázkové kanceláři hned několik výhodných bonusů. MerkurXtip bonus kód využijí hlavně noví hráči, kteří by si sázení chtěli vyzkoušet u této nové sázkové kanceláře. Zde vám přinášíme základní bonusy pro nové hráče:

Merkurxtip podrobnosti Merkurxtip bonus kód

MerkurXtip bonus bez vkladu k registraci

200 Kč

 

Aktivovat

MerkurXtip bonus za první vklad

100% až do výše 10 000Kč

Aktivovat

Jak funguje a jak použít MerkurXtip promo kód?

Tato sázková kancelář je specifická v tom, že MerkurXtip promo kód nemusíte vůbec zadávat. Při prvním pohledu na registraci na vás sice vyskočí pole s bonusem, ale tady to může klidně zůstat nevyplněné. MerkurXtip bonus kód vám totiž přidá v tabulce uvedené bonusy i bez jeho zadaní. Jediné, co musíte udělat pro získání těchto bonusů, je dokončení plnohodnotného účtu na jejich webu.

MerkurXtip.cz promo kód: 200 Kč pro hráče z ČR

S každou novou registrací v online casinu se objevuje otázka, zda lze získat více pomocí případného promo kódu při vytváření herního účtu. MerkurXtip casino má pro nově příchozí hráče připravený zajímavý bonusový program. Hráči si mohou sami vybrat, zda chtějí získat peněžitý bonus ve výši 200 Kč nebo free spiny na automatech ve stejné hodnotě.

Ať už upřednostňujete peněžité bonusy nebo free spiny, prvním krokem je registrace v online casinu Merkur. Stačí kliknout na jeden z registračních odkazů, přejít k vytváření herního účtu a po jeho kompletní verifikaci (ověření) si můžete vybrat bonus.

Jak se u této sázkové kanceláře zaregistrovat a svůj účet ověřit?

Registrace u MerkurXtip vám zabere pouze pár pouhých minut, což by mělo být základem sázkových kanceláří pro dobrý první dojem.

  1. Na stránkách MerkurXtip si vpravo nahoře najděte “Registrovat”.
  2. Tím se dostanete k registračnímu formuláři a ten vyplníte podle vašich osobních údajů.
  3. I na další stránce musíte pravdivě vyplnit všechny další údaje a pak pokračovat dále na potvrzení.
  4. Tam potvrdíte ochranu osobních údajů, věk 18+ a také nesmíte mít nikoho z rodiny či přátel osobu PEP.
  5. Po potvrzení vám na váš e-mail přijde odkaz na aktivaci, na který kliknete a tím se vám založí vaše dočasné konto na 30 dní.

Ověření konta u MerkurXtip

Dokončení registrace je také podobně rychlá jako předešlý registrační proces, takže se vůbec nemusíte bát. Dokončením registrace se vám odstranní limit na vklad a také vám začnou fungovat bonusy, které jsme výše zmínili.

Registrace u MerkurXtip

Dokončení konta ve třech krocích:

  1. Ověření Bank iD – Dokončit registraci svého účtu u MerkurXtipu můžete pouze bankovní identitou. Je to jednoduché, protože vaše banka má o vás všechny údaje, které jsou k registraci potřebné.
  2. Vklad na herní konto – Vkladem peněž na váš MerkurXtip účet pozná sázková kancelář, že je platební metoda, kterou jste si vybrali napsaná na vaše jméno. Rychlejší to pro vás bude s kartami s 3D Secure zabezpečením.
  3. Nastavte si herní limity – Zákon vyžaduje zodpovědné hraní a proto je třeba, aby měl každý sázkař sebou zvolené limity na vklady, dobu apod. Tuto část si navolíte sami.

Jaké bonusy nabízí MerkurXtip promo kód?

Jak jsme uvedli výše, u MerkurXtip žádný promo kód zadávat nemusíte. Bonusy obdržíte na své herní konto i bez zadávaní bonusů a určitě se vám budou líbit. Jsou zajímavé hlavně pro nové hráče. Merkur sice občas nabízí své promo kódy i s jinými bonusy, ale to se dějě bohužel jen velmi zřídka. MerkurXtip promo kód vás ale i bez zadávaní kódu určitě potěší těmito bonusy:

  • MerkurXtip bonus bez vkladu za registraci – Jako nově zaregistrovaý hráč obdržíte na své herní konto 200 Kč. Musíte svůj účet ověřit, aby toto bylo možné. Kroky ověření jsme uvedli výše.
  • Bonus 100% za vklad – Druhým bonusem, který Merkur nabízí, je bonus ke vkladu. Při vkladu nad 100 Kč můžete se splněním obdržet dalších 100% k tomuto vkladu. Platí až do výše 10 000 Kč.

MerkurXtip promo kód – Shrnutí a podmínky bonusů

Bonus na sázení bez vkladu

Co tento bonus obnáší už víte. Ale jak si ho vlastně vyzvednout a co vše pro něj musím udělat? Abyste na vaše konto obdrželi 200 Kč zdarma za dokončení registrace a ověření účtu, musíte si v sekci Odměn zažádat pro jeho obdržení. Poté se dostanete k další části registračních bonusů a tam už na vás budou čekat free spiny.

MerkurXtip bonus za vklad 100% až do výše 10 000 Kč

Tento bonus je snadný na pochopení, ale pro jeho splnění musíte vložit výrazně víc, než jen to co vložíte jako váš pfvní vklad. Stačí si na své konto vložit peníze, ale minimálně 100 Kč pokud chcete bonus začít využívat. Abyste obdrželi tento bonus, musíte váš vklad prosázet aspoň 6x a to s minimálním kurzem 1,25 na každý zápas a na každém tiketu musí být aspoň tři tyto příležitosti.

MerkurXtip vklady, platby a výběry

U Merkuru máte na výběr hned několik možností vkladu a výběrů. Na své konto musíte vložit minimálně 100 Kč a maximální částkou, kterou můžete přidat, je 500 000 Kč. Úplně stejné částky pak platí také pro výběr peněz herního konta.

Platební a výběrové metody:

  • Platební karta
  • Převod z banky
  • Skrill
  • Paysafe

Vklady pomocí platební karty, Skill a Paysafe card se vám na konto připíší hned. Když peníze vybíráte, tak pak musíte počkat tři pracovní dny.

Jaké události a kurzové nábídky nabízí MerkurXtip promo kód?

U sázkové kanceláře od Merkuru naleznete širokou nabídku oblíbených sportů a také zde naleznete nový trend e-sporty. Dále u sportů můžete vsadit například na to, kdo v zápase přidá třeba branku. Tato možnost je oddělena do své sekce a je tak přehlednější, než u konkurence.

Hlavní roli hrají samozřejmě sázky a kurzy na fotbal, ale MerkurXtip široce nabízí i hokej, basketbal, tenis atd. U těch největších událostí naleznete hned několik stovek možností sázení. Můžete si přidát zápasy do oblíbených. Jsou to malé funkce, ale snaží se Merkur malými rozdíly být jiný od konkurence. Pak už naleznete takové klasiky jako je nad stanovenou gólovou hranici nebo taky pod. V kurzové nabídce také naleznete obrovská data statistik apod. Prvně to najdete v angličtině, ale samozřejmě si jde tato sekce nastavit do češtiny.

LIVE sázky

Těšit se zároveň můžete na live sázení, bez kterého si novodobé sázkové kanceláře představit snad ani nejde. U live sázek však bývá nabídka mnohonásobně menší, než ta klasická předzápasová.

Na MerkurXtip pak ovšem chybí live streamy. Jejich absence je velkým mínusem pro dojem z celé online sázkové kanceláře. Nemůžete sice sledovat přímé přenosy u Merkuru, ale nabízí poměrně podrobný live tracker, takže můžete aspoň sledovat, co se na hřišti děje.

Funkce cashoutu, cashbaku a AKO

MerkurXtip nabízí další speciální funkce, bez kterých si novodobé sázkové kanceláře snad ani nejde představit a také to jsou funkce, které jsi v minulosti na kamenných pobočkách snad ani nešlo představit.

MerkurXtip cashout

Mezi tyto další funkce patří:

  • Cash out
  • Cash back
  • AKO

Cash outem můžete svůj tiket vyhodnotit ještě před vyhodnocením tiketu, pokud se třeba bojíte, že daná událost nevyjde. Samozřejmě ale platí, že nezískáte zpět úplně celou částku. Musíte už na tiketu však mít aspoň jednu vyhodcenou a zelenou událost. Cash out vám pak nabídne sumu, za kterou si můžete tiket vybrat.

U Cash backu pak můžete získat zpět část vsazené částky zpět. U MerkuruXtip musíte vsadit s kurzem nad 28,00 a mít většinu tiketu v zelené, abyste měli nárok na nějaké ty peníze zpět.

S AKO bonusem máte možnost získat % na víc na výhru na vašem tiketu. Tento bonus začín, když na tiketu máte čtyři události s minimálním kurzem 1,35. V tomto případě dostanete 3% navíc, když je váš tiket výherní. Tento bonus pak každou událostí navyšuje svá %.

  • 5 = 5%
  • 6 = 7%
  • 7 = 10%
  • 8 = 15%
  • 9 = 20%
  • 10 = 25%

A tak dále až do 200%. AKO bonus můžete využít na všechny sázky. Předzápasové, live i kombinované.

Jak na sázku u MerkurXtip?

Abyste mohli sázet na MerkurXtip, musíte se prvně zaregistrovat a přihlásit, což jsme vysvětlili výše v článku. Teď si ale v krocích ukážeme, jak se u nich dá vlastně vsadit. Můžete na to využít MerkurXtip promo kód, který je také vysvětlený úplně nahoře.

  1. Přihlaste se nebo zaregistrujte
  2. Dokončete verifikaci
  3. Proveďte první libovolný vklad (min. 100 Kč) vámi zvolenou platební možností
  4. Vyberte si události v kurzové nabídce
  5. Na tiketu zvolte částku, kterou chcete vsadit
  6. Zmáčkněte “Vsadit”.

Vsadit sazku merkurxtip

A máte hotovo. Je to stejně snadné, jako u ostatních, ostřílených sázkových kanceláří.

Pozitiva a negativa MerkurXtip promo kód

Pozitiva Negativa
  • Přehlednost
  • Bonusy
 
  • Bez poboček
  • Nemá mobilní aplikaci
 

Jaké využití má MerkurXtip promo kód v mobilní aplikaci?

Bohužel sázková kancelář MerkurXtip momentálně nenabídne mobilní aplikaci. Sice si momentálně neužijete zábavy z mobilní aplikace, ale web MerkuruXtip je výborně optimalizovaný i na mobily, takže zase na druhou stranu není mobilní aplikace tak úplně třeba a všechny bonusy, registraci atd. zvládnete na mobilním zařízení i z prohlížeče.

Porovnání Merkuru s ostatními sázkovými kanceláři

MerkurXtip je oproti konkurenci nováčkem. Chybí mobilní aplikace a komunikace je také bídná oproti rozsáhlé konkurenci. Podle recenzí se dozvíte, že vám občas vůbec nevyplatí váš výběr, ale tato informace není ověřená.

Bonusy jsou naopak výhodné a to samé platí o prostředí. Tohle všechno ale najdete i konkurence, takže těžko říct, zda se vám tento risk vyplatí.

MerkurXtip promo kód – Často kladené dotazy

Jak si u MerkuruXtip založit účet?

Založení konta u Merkuru není nic složitého. Je to velmi snadné a intuitivní. V pár krocích tak máte založené konto a můžete začít sázet nebo třeba zkusit online kasino. Pokud však potřebujete MerkurXtip aspoň na svou plochu, můžete si odkaz Merkuru na svou plochu stáhnout a tak se ke své sázkové kanceláři dostat stejně rychle jako z aplikace.

Má MerkurXtip nějaké výhodné bonusy?

Ano, MerkurXtip nabízí dva výhodné bonusy. Tato nabídka ale platí pouze pro nové hráče, takže pokud jste už stálým hráčem této sázkové kanceláře, bonusů si moc neužijete. Většina bonusů patří k registraci a nově registrovaný uživatel dostane jen za ní 200 Kč a poté má nárok na 100% bonus ke vkladu až 10 000Kč

Nabízí MerkurXtip bonus kód kvalitní kurzovou nabídku?

U MerkuruXtip naleznete poměrně kvalitní výše kurzů a také počet událostí, na které si můžete vsadit. Kurzová nabídka je také velice přehledná a nabízí hezké menší funkce, které vám mohou pomoct. Také naleznete velice kvalitní přehled statistik a vsadit si samozřejmě můžete i live. Mrzet pak může absence třeba přímých přenosů.

Závěrečné shrnutí MerkuruXtip

Uvedli jsme všechny důležité body a funkce, které vám tato nová sázková kaneclář může nabídnout. Tím, že je nová tak mohou chybět některé důlěžité funkce nebo taky chybí například mobilní aplikace, což může hodně sázkařů odradit a za nás je tato absence velkým mínusem Merkuru. Naopak pokud si však zvyknete na web, budete mít docela kvalitní prostředí na vaše sázky a není třeba si ani stěžovat na výši kurzů, která není vůbec zlá. Podle recenzí, které si můžete různě po internetu dohledat, se můžete dočíst, že Merkur nemá zrovna ideální komunikaci a výběrové prostředky. Můžeme jen doufat, že Merkur nezahodí potenciál, který se svou sázkovou kanceláří má a pokusí se tyto věci zlepšit. Kromě tohoto to rozhodně není špatné prostředí, ale většina lidí určitě sáhne spíše po rozsáhle konkurenci velkých sázkových kanceláří. Můžete zkusit například Tipsport akční kód. Merkur má třeba skvěle optimalizovaný web a to i na mobilním zařízení.