Chance Akční Kód 2024: Exkluzivní bonus 2000Kč + 200Kč

Poslední aktualizace:

Chance Akční kód 2024 vám může při zaregistrování u sázkové kanceláře Chance přinést až 2200 Kč zdarma. Přesněji 200 Kč bonus od Chance za registraci a až 2000 Kč bonus od Chance za vklad. Pro kasino Chance Vegas máte šanci získat bonus až 25 000 Kč. V článku se dozvíte mimo jiné podmínky využití akčního kódu Chance nebo informace o tom, kdy a jakým způsobem obdržíte bonus od Chance na váš účet.

5 rating
Chance Akční Kód
Bonus pro nové hráče 25 000 kč

Sázky: získejte zdarma 200 kč+ vstupní bonus 2000 kč

aktivováno
aktivuj
Naposledy ověřeno 18/04/2024
68 kopírování tento týden
Zahájit registraci

Chance Akční Kód

Chance Akční Kód pro dnešek: bonusy a nabídky

Bonus Chance.cz Bonus a nabídky Chance Akční Kód

🔥 Akční bonus Chance VIP

 

2000 Kč

✅AKTIVOVAT 

Bonus při Chance registraci

 

 zdarma 200 Kč na první sázky

 

✅AKTIVOVAT 

🎰 Vstupní bonus do vegas

 

 až 25 000 Kč

✅AKTIVOVAT 

Využijte Chance akční kód . Při registraci dostane okamžitě 200Kč za úplné dokončení registrace a k tomu vstupní bonus do výše až 2 000Kč.

Jak se zaregistrovat u Chance a získat vstupní bonus

Nicméně Chance má pevnou sázkařskou základnu, přívětivé bonusy pro nové i stávající hráče a spolehlivou a jednoduchou webovou platformu včetně mobilních aplikací pro maximální zážitek při kurzovém sázení nebo hraní her Vegas. Pojďme si společně projít registraci a vstupní bonusy a zapojit se tak do jedné z největších sázkových kanceláří v Česku.

Chance registrace bonus: založení účtu

Pokud jste se rozhodli začít sázet u Chance a hledáte přehledný a stručný návod jak začít, pak v tomto článku najdete všechny důležité informace, rady a hlavně ukázky jak optimalizovat Váš vstupní bonus.

Abyste mohli začít sázet, je potřeba si založit účet jednoduše kliknutím na položku „Registrace” v pravém horním rohu na portálu Chance.cz Po kliknutí na odkaz přejdete na registrační formulář, kde hned v úvodu obdržíte informaci o bonusech, kde získáte 200 Kč zdarma a vstupní bonus až 2 000 Kč za registraci pro kurzové sázení a až 5 000 Kč v hrách Vegas.

Ale k samotným bonusům se dostaneme v další části tohoto článku.

Chance registrace

Použijte Chance Akční Kód v tomto poli

Vyplňujeme registrační formulář

Do registračního formuláře je třeba vyplnit všechny požadované údaje – jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo a email. Abyste se vyhnuli případným potížím, před dalším krokem si ověřte, že všechny registrační údaje jsou úplné a přesné.

Pod kolonkami s osobními údaji je také možnost zatrhnout položku „Chci zadat Chance akční kód“, který v tomto případě není nutné zadávat, protože pro vstupní bonus se kvalifikujete i bez tohoto kódu.

V rámci registračního procesu Vám přijde SMS kód a email pro potvrzení, že údaje existují a patří Vám. Během vyplňování registračního formuláře si také můžete projít herní plán pro kurzové sázení a všeobecné podmínky, kterými se Chance řídí při poskytování služeb. Po tomto jednoduchém a rychlém kroku vstupujete do kurzového sázení jako registrovaný člen Chance.cz.

Založení účtu hotovo, nyní přejděme na plnou aktivaci účtu

S ohledem na nový loterijní zákon, který vstoupil v České republice v platnost 1.1.2017 je potřeba dokončit počáteční registraci ověřením identity. Dokud nebude úspěšně ověřená identita, budete moci používat svůj účet, avšak vklad je dočasně omezen částkou 3.000 Kč.

Abyste mohli využívat neomezených vkladů a dalších výhod, pak je třeba doregistrovat účet do 30 dnů právě od jeho založení. 

Nejjednodušší způsob, jak dokončit ověření je pomocí online internetového bankovnictví, pokud máte jednu z následujících bank: Air Bank, Monetu, Českou spořitelnu a nebo Equa Bank.

Dalším způsobem je navštívení jedné z 200 poboček po celé ČR s dokladem totožnosti. Seznam poboček najdete na této adrese: https://www.chance.cz/pobocky

Třetí možností pro dokončení registrace je navštívit kontaktní centrum Czech Point České pošty a dořešit ověření skrze ně. 

Chance promo kód zdarma – bonus Chance a registrační bonus

Jakmile ověříte svůj účet, Chance vám i bez promo kódu připíše na účet registrační bonus 200 Kč ve formě Goldenů do věrnostního programu Chance Golden Club. Pro získání bonusu je nutné dokončit registraci, což při online ověření zabere jen několik minut. Níže naleznete postup.

Po dodržení zákonných požadavků a úplném odemknutí účtu na vás čeká také 100% bonus k prvnímu vkladu na ověřený účet až do výše 2.000 Kč. Tento bonus Chance poskytuje opět i bez nutnosti využít akční promo kód.

Registrace je možná přes web Chance nebo prostřednictvím populární mobilní aplikace Chance, s níž můžete sázení na kurzy užívat kdekoliv. Jak získat registrační bonus zdarma bez nutnosti vkladu? Je to velmi jednoduché.

  1. Nejdříve klikněte ZDE a zaregistrujte se u Chance zdarma.
  2. Upřímně vyplňte všechny požadované informace, pole „Mám promo kód“ můžete ponechat prázdné. Seznámte se s pravidly a po jejich akceptaci klikněte na „Registrovat“.
  3. Na váš e-mail bude odeslána ověřovací zpráva, postupujte dle instrukcí v ní obsažených.
  4. Nyní máte 30 dní na dokončení registrace, což zahrnuje přidání platebního prostředku, ověření identity a nastavení limitů pro sebeomezení.

Po aktivaci trvalého uživatelského účtu je bonus váš.

Chance Odměna za registraci a vstupní bonus

Založením účtu a dokončením registrace pomocí jedné ze tří možností jsme si již prošli a nyní Vám vysvětlíme, jak funguje vstupní bonus, včetně odměny za registraci, a co udělat pro úspěšné splnění bonusových podmínek. 

Vstupní bonusy si můžeme rozdělit do dvou oblastí. První oblastí je Sport a druhou Vegas. Nyní si projdeme bonusy pro sportovní sekci.

Chance Bonus Zdarma 200Kč za registraci

Chance nabízí pro nově registrující se hráče motivační bonus za úspěšně dokončenou registraci. Musí se tedy jednat o založení účtu včetně plného ověření účtu na pobočce, či přes internetové bankovnictví. K získání bonusu není třeba provést počáteční vklad.

Chance Bonus

Jakmile máte registraci dokončenou, Chance Vám udělí na Vaše hráčské konto 200 Kč formou klubových goldenů.

Tyto goldeny můžete následně použít na podávání sázek a veškeré výhry pak máte k dispozici pro výběr. Výhodou tohoto bonusu je v podstatě možnost podávat sázky bez nutnosti vkladu. Více o goldenech si povíme v další části článku, kde se budeme zabývat odměnami pro stávající hráče.

Očekávaný 100 % vstupní bonus až 2 000 Kč

Jak samotný nadpis napovídá, vstupní bonus je lákavou možností, jak navýšit svůj vstupní vklad do hry. Jedná se o bonus, který získáte pouze při prvotním vkladu na herní účet, proto je dobré si zvážit s jakou částkou na úvod si chcete zahrát. Ke vstupnímu bonusu se váží určitá pravidla a podmínky, které s Vámi rádi projdeme v tomto článku. 

Tedy, jakmile máte registraci účtu úspěšně dokončenou a 200 Kč formou goldenů připsaných na účtu, nehledě na to, zda bonus zdarma prosázíte nebo nikoliv, kvalifikujete se pro 100% vstupní bonus. Pro získání tohoto bonusu je nutné provést již zmíněný první vklad.

Výše bonusu se bude odvíjet právě od výše počátečního vkladu. Pokud tedy vložíte 1 000 Kč pak získáváte 1 000 Kč jako bonus.

Pokud vložíte 2 000 Kč, stejná částka bude formou bonusu. Nicméně, pokud vložíte větší částku, například 5 000 Kč jako počáteční vklad, pak výše bonusu bude 2 000 Kč, jelikož toto je nevyšší možná dosažitelná částka bonusu. 

To ale není všechno. K tomuto bonusu platí další podmínky a sice nejdůležitější je splnění prosázení bonusového zůstatku 14x předtím, než Vám bonus bude uvolněn k vyplacení. Respektive jedná se o podmínku 7x protočit vklad a bonus. Jedná se o poměrně vysoký nárok, a proto doporučujeme zvážit výši částky a zda vůbec tento bonus je pro Vás vhodný. Vysvětlíme si pár následujících příkladů o tom, jak bonus splnit. 

  • Při vkladu 1 000 Kč a bonusu 1 000 Kč je potřeba každou položku protočit 7x, tedy 7 000 Kč pro vklad a 7 000 Kč bonus = 14 000 Kč
  • Při vkladu 2 000 Kč a bonusu 2 000 Kč je potřeba každou položku protočit 7x, tedy 14 000 Kč pro vklad a 14 000 Kč bonus = 28 000 Kč
  • Při vkladu 5 000 Kč je bonus omezený maximální výší 2 000 Kč a je potřeba každou položku protočit 7x, tedy 14 000 Kč pro vklad (kvalifikační vklad je 2 000 Kč) a 14 000 Kč bonus = 28 000 Kč

Takže kvalifikační vklad pro bonus a jeho vysvětlení jsme právě pokryli. To ale není všechno.

U tohoto sportovního bonusu platí další podmínky, které je třeba splnit po jeho obdržení, abyste si jej tak mohli nechat vyplatit za reálné peníze. Jinými slovy, pro dokončení tohoto vstupního bonusu musíte prosázet řekněme částku 28 000 Kč při vkladu 2 000 Kč s minimálním kurzem 2.0.

Výpočet nároku na bonus je také omezen maximální hodnotou součtu sázek za den. Za jeden den se tak započítává součet sázek v maximální výši 2 000 Kč, takže pokud prosázíte víc, tyto bonus se dále nebude uvolňovat, až následující den.

Nevýhoda: Vyšší minimální kurz pro kvalifikační sázky a zastropení maximální prosázené částky na den.

Způsob vyplácení bonusu platí podle následujících pravidel: Pokud vložíte maximální kvalifikační částku 2 000 Kč nebo více, pak musíte prosázet 10% z celkového požadavku na protočení (tedy 28 000 Kč) což je 2 800 Kč a jakmile tuto podmínku splníte, systém Vám uvolní 10% ze získaného bonusu, tedy 200 Kč.

Výhoda: Nemusíte čekat, až splníte celou podmínku prosázení, ale bonus se Vám uvolňuje postupně.

Pár drobných náležitostí, které byste měli vědět

Dosud jsme si vysvětlili, co je potřeba udělat pro udělení bonusu, jaké jsou podmínky protočení a jakým způsobem je bonus uvolňován, resp. vyplácen. 

Další věc, kterou je třeba mít na paměti je trvanlivost bonusu. V momentě, kdy si požádáte o bonus a je Vám připsán na konto, musíte jej dokončit do 90 dnů. 3 měsíce se zdá jako dlouhá doba, ale pro ty, kteří sázejí za drobné částky a spíše jen svátečně, to může být problém. Pamatujte, že v rámci 90 dní je třeba prosázet oněch 28 000 Kč, pokud si zvolíte plnou výši bonusu.

CHANCE COOL TIP:

Na stránkách Chance vymysleli užitečnou kalkulačku pro výpočet požadavku prosázení v bonusu při Vámi určeném vkladu od 1Kč do 10 000 Kč. Můžete si tak jednoduše nasimulovat Váš vklad a hned uvidíte, kolik musíte protočit a kolik se Vám bude uvolňovat bonusu během postupu. Odkaz na kalkulačku je zde: https://www.chance.cz/bonusy

Závěrečné zhodnocení vstupního bonusu

Chance nabízí relativně peníze zdarma pro nové hráče, nicméně je nutné si zvážit, jaká výše bonusu je pro Vás vhodná a podle toho uzpůsobit počáteční vklad. Jako velkou výhodu považujeme možnost uvolňování bonusu po částech, takže reálné peníze máte k dispozici relativně za krátkou dobu. Za nevýhodu považujeme poměrně vysoký kurz nutný pro kvalifikaci do bonusových sázek a také denní omezení kvalifikačních sázek. 

Chance Vstupní bonus do Vegas do výše až 25 000 Kč

V sekci Vegas je Chance trochu štědřejší a nabízí bonus až 25 000 Kč pro nové hráče. Abyste se kvalifikovali pro tento bonus, musí se jednat o prvotní vklad do Vegas a musíte mít ověřenou platební metodu v rámci registračního procesu (postup jsme uvedli v úvodu).

Bonus pak můžete využívat na oblíbených elektronických hrách jako třeba ruleta nebo online automaty. 

Jak na to? Co se týče kvalifikačního vkladu, tak podmínky jsou velmi podobné podmínkám ve sportu. Abyste se kvalifikovali pro bonus, minimální výše vkladu musí být 100 Kč a maximální výše vkladu není omezena, přičemž bonus bude připsán maximálně 25 000 Kč. 

Vstupní bonus do Vegas Chance

Jaké podmínky musím znát?

Podmínky k bonusu jsou vždy dlouhé a nepříjemné čtení. Vybrali jsme pro Vás však nejdůležitější body, které je třeba mít na paměti, pokud se rozhodnete čerpat tento bonus. 

  • Sázky na automatech přispívají 100% do protočení k bonusu
  • Ruleta přispívá pouze 10% (znamená to, že musíte protočit 10x víc, než na automatech!)
  • Abyste si bonus mohli převést na vybratelný zůstatek, musíte protočit 30x hodnotu vkladu.
  • Maximální strop vyplaceného bonusu je 150% z původní částky bonusu. 
  • Máte pouze 30 dní na splnění tohoto bonusu, v opačném případě bonusové prostředky propadnou

Uvedeme si praktické příklady, které Vám pomohou pochopit danou situaci. Předpokládejme, že provedete maximální kvalifikační vklad 5 000 Kč a k tomu získáte bonus ve stejné výši.

V takovém případě platí podmínka protočení 30x (pouze bonusu), tedy 150 000 Kč na automatech nebo ruletě. Pokud byste však hráli pouze ruletu, pak za každých protočených 1000 Kč Vám jde jen 100 Kč na kvalifikaci do bonusu.

Bonus musíte uzavřít do 30 dní (doba je výrazně kratší než u sportovních sázek, což ve spojení s požadavkem 30x se může jevit jako těžký úkol). V peněžence máte dva zůstatky, jeden reálný a druhý bonusový. Nejdříve hrajete za reálné peníze a potom za bonusové.

Pokud Vám dojde reálný zůstatek, další sázky budou pokryty z bonusového zůstatku, ale zde je důležité vědět, že při trefení výhry za použití bonusového zůstatku jste omezeni maximální výší výhry 150%. Takže při bonusu 5 000 Kč to je 7 500 Kč!

Jak a kdy obdržíte bonus od Chance na svém účtu

O všech podmínkách pro získání dostupných bonusů jsme již diskutovali výše. Nicméně u každého z nich je důležité vědět, kdy a jak se bonusy připíšou na váš hráčský účet. Chance akční bonus ve výši 200 Kč za registraci obdržíte pouze po dokončení celého registračního procesu.

Vkladový bonus je u sázkové kanceláře Chance připisován na váš účet částečně. Bonus je přidělen postupně, obvykle po každých 10 % prosázené částky, která je potřebná pro získání bonusu.

S touto částkou můžete nakládat již do pěti dnů od splnění podmínek. Máte na splnění pravidel celých 12 měsíců od vaší první registrace u Chance.

Chance nezapomíná na své věrné hráče

Chance samozřejmě myslí i na své stávající hráče, a proto se je snaží náležitě odměnit za aktivitu na jejich účtu. Pojďme si rozebrat hlavní výhody hraní u Chance.

Golden Club: Čím více sázíš, tím víc získáš

Zde platí jednoduché pravidlo, že čím více sázíte, tím více získáte. Jedná se o goldeny, které Chance uděluje svým věrným hráčům, a je zde hned několik možností, jak je čerpat a využívat.

Chance Golden Club

Co jsou Goldeny a jak je využiju?

Jedná se o věrnostní program, do kterého je automaticky zapojen každý sázkař ode dne založení konta (nikoliv plné registrace).

Hned po dokončení plné registrace získáváte 200 Kč zdarma (uvedli jsme v úvodu našeho článku) a to právě formou goldenů, kde platí jednoduchá konverze 1 golden = 1 Kč. Jak potom sázíte a máte aktivitu na účtu, tak za každou aktivitu získáváte další goldeny.

Goldeny se vztahují na předzápasové sázky, live nebo i kombinace. Čím vyšší kurz, tím více goldenů. Výše získaných goldenů závisí na celkovém kurzu na Vaši sázce a vkladu.

Pokud vsadíte předzápasovou sázku s kurzem vyšší než 20 (může být i kombi sázka), pak získáváte 2% z celkového vkladu. Takže sázka za 1 000 Kč Vám udělí 20 goldenů = 20 Kč. U sázek s celkovým kurzem nad 500 už máte 10%. Kompletní tabulka s parametry se nachází na stránkách Chance.

Nejčastější dotazy pro Chance Akční Kód

Musím při registraci zadat akční kód Chance?

Není to povinné, ale pokud nezadáte akční kód Chance, ztratíte nárok na vstupní bonusy a vkladový bonus. Doporučujeme proto při registraci zadat akční kód Chance, abyste získali maximální výhody.

Jaké jsou podmínky pro registraci s akčním kódem Chance?

Abyste mohli dokončit registraci u Chance, musíte být plnoletí. Kompletní podmínky naleznete v tomto článku.

Co mám dělat, pokud se mi nenačte akční kód Chance?

V případě potíží s načtením akčního kódu Chance doporučujeme kontaktovat zákaznickou podporu. Jsou k dispozici prostřednictvím online chatu, telefonu nebo e-mailu až do 23:00. Většinou se akční kód Chance načte bez problémů.

Jak vybrat vstupní bonus Chance z herního konta?

Vstupní bonus od Chance nemůžete přímo vybrat z herního konta. Je poskytován ve formě Goldenů, které můžete využít pro kurzové sázky. Vstupní bonus je primárně určen pro bezplatné sázení a vyzkoušení si funkcí u Chance, nikoli pro přímý výběr peněz.