MerkurXtip registrace a založení herního konta

S jednoduchou registrací u MerkuruXtip se snadno dostanete do zábavy hazardu. V tomto článku vám ukážeme v krocích návod, jak tuto registraci zvládnout a jak si nakonec účet ověřit, abyste mohli začít se sázením. Také se dozvíte, jaké bonusy registrace Merkurxtip nabízí.

4 rating
Merkurxtip
Bonus ke vkladu 200 Kč
  • Bonus bez vkladu k registraci 100 Kč zdarma
aktivováno
aktivuj
Naposledy ověřeno 28/04/2024
129 kopírování tento týden
Registrujte se

MerkurXtip registrace: založení účtu

Pokud chcete vyzkoušet v Česku někoho nového na trhu, můžete vyzkoušet novou sázkovou kancelář MerkurXtip. Merkur je v Česku od roku 1992, ale na trhu sázkových kanceláří se objevil až v minulém roce. MerkurXtip vám může nabídnout širokou nabídku události a kvalitně nastolených kurzových nabídek. Navíc za registraci obdržíte kvalitní registrační bonus za MerkurXtip ověření.

Pro založení účtu navíc nemusíte chodit na kamennou pobočku a účet si dokážete založit z pohodlí domova. Začnete vyplněním registračního formuláře a skončítě ověřením účtu a s pár stovkama navíc za tento proces, který nezabere více jak deset minut. Ověření identiny je také velmi snadné, vše se vám co nejlépe pokusím vysvětlit níže, abyste neměli s MerkurXtip registrace žádné problémy.

MerkurXtip registrace návod

  1. Přejděte na web merkurxtip.cz
  2. Zmáčkněte tlačítko “Zaregistrovat se”.
  3. Vyplňte všechny udáje, které sázková kancelář požaduje a zvolte si heslo tak, aby bylo silné a zapamatovali jste si ho.
  4. MerkurXtip promo kód zde vyplňovat nemusíte, bonusy jsou platné i bez jeho zadávaní při registraci.
  5. Poté si přečtěte a odsouhlaste podmínky a pokračujte dále na dokončení registrace.
  6. Teď jste si založili dočasné konto, které musíte ověřit pro obdržení bonusů.
  7. Při dočasném kontu můžete provést vklad až 3 000 Kč.

registrace návod MERKUR

Co následuje po dokončení MerkurXtip registrace?

Po dokončení registrace na MerkurXtip, budete moci začít s používáním jejich herní platformy.

Registrace MerkurXtip ověření konta

Dokončení registrace u MerkuruXtip je také velmi rychlým procesem a zabere vám maximálně pár minut. Po dokončení registrace obdržíte bonusy a zruší se váš limit 3 000 Kč, který jste měli kvůli dočasnému kontu.

Ověření ve třech rychlých krocích:

  1. Ověřte se Bank iD. Dokončení registrace je snadné. Stačí ověření bankovní identitou, protože všechny udáje, které jsou třeba k registraci už má banka a tak se rychle ověří vaše konto.
  2. Vložte peníze na své herní konto. Tím, že vložíte peníze na svůj účet, pozná sázková kancelář, že je platební metoda opravdu na vaše jméno a účet tak budete mít rychle ověřen.
  3. Nastavení herních limitů. Posledním krokem je nastavení herních limitů, kde si sami zvolíte částku, dobu na účtu apod. Tato část už je na vás, ale je potřebná a povinná.

Tento vklad můžete provést pomocí:

  • Platební karta
  • Převod z banky
  • Skrill
  • Paysafe

vklad Merkur

Jaké bonusy po MerkurXtip registrace obdržím?

Jak jsme výše uvedli, MerkurXtip vám po vaši registraci nabídne kvalitní bonusy, které můžete využít pro první sázky nebo volná zatočení v Merkur casinu. Tento bonus může sahat až do tisíců, když se rozhodnete do využít více svých financí. MerkurXtip registrace pak nabízí tyto bonusy:

  • Bonus za registraci – Pokud jste splnili všechny výše uvedené podmínky jako je samotná registrace a ověření konta, měli byste mít připraveno k vyzvednutí v odměnách svých 300 Kč a přechod k další odměně, která se týká casina.
  • Free spiny za registraci do online casina – Po tom, co si vyzvednete svých 300 Kč zdarma, můžete využít další bonus a to do online casina, do kterého dostanete 300 free spinů. 1 free spin má hodnotu jedné koruny, takže obdržíte volná zatočení v hodnotě 300 Kč.
  • Bonus 300% k vašemu vkladu – Tím nejsložitějším bonusem je rozhodně 300% k vašemu prvnímu vkladu. Pro aktivování bonusu musíte vložit minimálně 100 Kč a poté plnit podmínky, které vám teď podrobněji vypíšeme. Pokud se tedy rozhodnete vložit 100 Kč, tak můžete potencionálně dostat dalších 300 Kč. Tento bonus platí až do vkladu 10 000 Kč. Abyste obdrželi váš 300% bonus, musíte prosázet 12násobek vašeho vkladu. Takže při vkladu 100 Kč je vaší částkou pro získání bonusu 1 200 Kč a na každém tiketu pro získání tohoto bonusu musíte mít minimálně tři události s minimálním kurzem 1,25. Tento bonus se tak úplně nemusí vyplatit a umíte si představit jaké astronomické částky by vás čekaly při vkladu 10 000 Kč, který je u bonusu uveden jako max.

Registrace MerkurXtip – Často kladené dotazy

Jak si u MerkurXtip založím účet?

Je to jednudoché, rychlé a intuitivní. Stačí přejít na web MerkuruXtip a poté se dokážete navést sami, ale pokud stojíte o návod, máte ho uveden podrobně na začátku článku.

Jak ověřit můj MerkurXtip účet?

Je to ještě snadnější než samotné založení a vše zvládnete pomoci našeho návodu. Jediné, co potřebujete, je nějaké online bankovnictví, přes které vlastně celé toto ověření funguje. A také mít aspoň 18 let.

Existuje MerkurXtip zrušení účtu?

O MerkurXtip zrušení účtu je těžší cokoliv dohledat vzhledem k slabší podpoře. Vaše konto se zruší po 30 dnech pokud ho máte dočasné.