Tipsport Aplikace pro iOS i Android | přehled 2024

Tipsport Aplikace – Vše, co potřebujete vědět. Přinášíme Vám podrobnou recenzi mobilní aplikace od Tipsport, která je plná vychytávek a zábavy. Tipsport je jedničkou mezi českými sázkovými kancelářemi, kterou tvoří i největší sázkařská komunita. S podporou kvalitních mobilních aplikací tak zůstanete v dosahu celé komunity a průběh dění na sportovních hřištích máte tak doslova na dlani! 

Tipsport aplikace: Jak stáhnout a nainstalovat aplikaci

Tipsport Aplikace
Tipsport aplikace stáhnout

Tipsport Aplikace

Tipsport aplikace Android

 

Získat Aplikaci
 

Tipsport Aplikace

Tipsport aplikace iOS

Získat Aplikaci
 

Postup instalace Tipsport aplikace

Pojďme si společně projít jednoduchými kroky postup instalace pro jednotlivé typy telefonů. Instalace je rychlá a jednoduchá. Od prvního stáhnutí, po registraci účtu a první vklad na účet Vás dělí doslova několik minut. Začínáme!

Tipsport aplikace Android: pro chytré telefony a tablety

Aplikace Tipsport pro Android nejsou v tuto chvíli dostupné ke stažení z Google Play, a proto je potřeba postupovat podle následujícího návodu:

  • Zadejte ve Vašem vyhledavači stránku tipsport.cz a v otevřete menu, klikněte na „stáhnout aplikaci”
  • Po stažení aplikace povolte v nastavení telefonu instalaci aplikací z neznámých zdrojů
  • Klikněte na ikonu nastavení> Zabezpečení> Neznámé zdroje> OK
  • Vraťte se slidem horního panelu k aplikaci, kterou jste nedávno stáhli
  • Spusťte instalaci kliknutím na soubor

Tipsport aplikace Android

Aplikace tipsport: Apple telefony a tablety s operačním systémem iOS

Tipsport Aplikace pro iOS jsou běžně dostupné v obchodě Apple Store, a tedy dohledání a samotná instalace je naprosto snadná. 

  • Otevřete si Apple Store
  • Zadejte Tipsport CZ
  • Klikněte instalovat 
  • Další způsob instalace je zadáním Vašeho telefonního čísla na webu Tipsport a v SMS zprávě Vám přijde přímý odkaz pro stažení

Tipsport Aplikace pro iOS

Nemáte ani jeden z výše uvedených telefonů? 

Nevadí, Tisport plně podporuje i mobilní telefony za pomocí webového prohlížeče. Stačí si jen přejít na webovou verzi, která se Vám rozměrově rozloží podle formátu Vašeho telefonu. 

První spuštění a registrace u Tipsport Akční Kód 

Registraci zvládne přes mobil úplně každý a je to jednoduché. Dokonce, už nemusíte ani na pobočku.

  1. Otevřete aplikaci
  2. V pravém horním rohu klikněte na Registrace
  3. Vyplňte požadované osobní a kontaktní údaje
  4. Vyčkejte na příchozí Email a SMS
  5. Potvrďte kliknutím na přiložené odkazy
  6. Hotovo
    První spuštění a registrace u Tipsport

Nezapomeňte, že jako nový zákazník máte nárok na skvělý bonus 150 Kč zdarma, a to za dokončenou registraci a k tomu máte nárok na vkladový bonus až do výše neuvěřitelných 50 000 Kč. Toto je štědré přivítání do největší komunity Tipsport!

První vklad rychle a jednoduše

Nastavení Vaší platební metody by mělo být stejně jednoduché, jako úvodní registrace. Ujistěte se však, že Vaše banka neblokuje například platby do sázkových společností.

  • Po přihlášení se do účtu přejděte na Vklady/Výběry v horním panelu
  • Zvolte možnost Přidat účet u Vámi vybrané platební metody
  • Postupujte podle instrukcí na obrazovce pro ověření platební metody
  • Po dokončení ověření zadejte částku, kterou si přejete vložit
  • Hotovo

Tipsport cz aplikace: SMS vklady

Rychlá možnost, jak si vložit peníze na své hráčské konto je využít možnost SMS vkladů. Stačí se přihlásit do Vašeho účtu, zvolit si vklad a v seznamu platebních metod si vybrat SMS platbu. Pak už jen postupujte podle informací na obrazovce, kde Vám posléze přijde SMS kód, který potvrdíte u Vašeho operátora a ten Vám částku přičte k Vašemu vyúčtování anebo strhne z kreditu. Toto je ideální řešení, když si chcete zahrát a nemáte u sebe žádné platební metody!

Nainstalováno a nabito: Zábava může začít

Musíte uznat, že postup instalace a registrace účtu není nic složitého. Pokud byste přece jen narazili na potíže, pak ochotná zákaznická podpora na Tipsport Vám ráda pomůže. Při prvním spuštění aplikace Tipsport máte zobrazeny všechny sekce, do kterých se můžete podívat. Kurzy, Live, Vegas, Nejsázenější a Fórum. Pojďme si projít důležité funkce.

Široká nabídka Sportovního sázení u Tipsportu

Funkce mobilní aplikace jsou téměř identické jako na Vašem počítači s tou výhodou, že veškeré funkce máte na dosah ruky. Uzavírat sázky tak můžete pomocí několika kliknutí, a při špatné volbě si můžete do 20 minut zrušit sázku. Funkce Cash Out je v mobilní verzi také nabízena, spolu s funkcí kontroly tiketů. V live sekci máte dostupné všechny živé utkání a přímé přenosy, jak jste byli zvyklí na PC verzi. Výhodou je také dostupnost Tiket arény, různých soutěží, ale i přehled výsledků a statistik. Jako velké plus je dostupnost fóra a chatu, kde si tak ihned můžete vyměňovat názory s ostatními hráči v komunitě. 

Pokud jste v novém městě a chcete se zastavit pro výběr peněz na pobočce, můžete si takto nejbližší vyhledat právě pomoci aplikace a zapnuté GPS.

První uzavřená sázka u Tipsportu – jak na to

Předzápasová nabídka Vám nabídne obrovské množství zápasů a utkání přesně tak, jak znáte anebo byste očekávali na plnohodnotném prohlížeči. Můžete si vsadit na Fotbal, Hokej, Tenis, Basketbal, Šipky, Snooker, E-Sporty… cokoliv je libo. 

Pro jednoduší orientaci si můžete zapnout filtry zápasů, a nastavit si tak pouze to, co chcete vidět. Při kliknutí na Kurzy se Vám zobrazí posuvná lišta v horní části obrazovky, kde si vyberete datum a čas konání všech utkání. Pak už se Vám zobrazí pouze zápasy, které budou hrát například „do 24 hodin“. 

Pokud chcete jít s davem, stačí jen kliknout na nejsázenější události, kde se Vám pohodlně zobrazí všechny nadcházející události, které jsou momentálně v měřítku. 

Podání sázky je jednoduché. Při kliknutí na Vámi vybrané kurzy se Vám nabídka začne přidávat na tiket do spodní lišty. Kliknutím na tiket si můžete zvolit způsob sázky, kterou chcete podat. Aku, Kombi anebo Live (pokud událost právě probíhá)

Kdybyste si chtěli s podáním sázky počkat, můžete si kliknout do jiné sekce a tiket Vám zůstane ležet v sekci do doby, než se k němu vrátíte. 

sázka u Tipsport app

Tipsport Live přenosy a živé sázení na dlani

Prostředí Live sázek je jednoduše ovladatelné a velmi podobné počítačové verzi. V sekci Live se tak můžete těšit na všechny sportovní přenosy, včetně live streamu, Live fóra a soutěží. Po kliknutí na tuto sekci se Vám zobrazí aktuální hraná utkání. 

U těch utkání, kde se zobrazuje ikona televize máte možnost ihned sledovat živý přenos. Oblíbené zápasy si můžete seřadit do vlastního seznamu kliknutím na hvězdičku u každého zápasu. Takto budete mít po ruce všechny Vaše hry a neztratíte přehled.

Přidávání sázek na tiket je stejně jednoduché, jako u předzápasových sázek. Zvolte si druh sázek a klikněte na daný kurz. Položka se Vám přidá dolů na tiket, kde už si pak zvolíte částku a druh sázky a kliknete vsadit. 

Pokud nasbíráte dostatečný počet Netů, pak můžete vsadit pomocí nich.

Je libo nějaké Kasino? Zahrajte si ve Vegas

Pokud máte rádi prostředí Kasina a Sporty Vás příliš nelákají, anebo naopak, rádi kombinujete styl zábavy, pak mobilní aplikace Vám zajisté zkrátí dlouhý čas! 

Design aplikace Tipsport je jednoduchý a jeho ovládání je rychlé a pohodlné. Přepnutím ze Sportu do Vegas zvládnete hned z úvodní stránky. 

Po zobrazení sekce Vegas se Vám zobrazí stránka Hry, kde najdete velké množství různých her, automatů, ale i Evropské, Americké anebo Francouzské rulety. Navigovat mezi hrami se můžete pomocí horního menu, kde si vyberete mezi ruletou nebo automaty. Vaše oblíbené hry si také můžete ukládat do sekce „Moje Hry“. Nezapomeňte, že ve spodním menu v sekci Bonusy na Vás čekají lákavé vstupní bonusy, kde například můžete využít 100 % vkladového bonusu až do 5 000 Kč.

Bohužel, pro majitele telefonů a tabletů Apple s operačním systémem iOS je tu špatná zpráva a to, že Vegas není v mobilní aplikaci dostupný. Je to z důvodu politiky obsahu v App Store, která zakazuje aplikace s hazardními hrami. Pokud byste si chtěli zahrát, musíte jít přes mobilní stránku Tipsport. Pro uživatele Android se nic nemění.

Nejlepší vychytávky u Tipsport aplikace

  • Vynikající uživatelské prostředí
  • Všechny kurzové sázky a live sázky
  • Živé přenosy a live tracker
  • Cash Out a funkce odvolání sázky
  • Pohodlné vklady a výběry
  • SMS vklady
  • Vegas (pouze pro Android)

Tipsport Aplicace vs počítač

V porovnání s počítačem můžeme s klidem říci, že se uživatelé chytrých telefonů o nic nepřipravují, právě naopak, mohou získat aktuální informace, rychlou akci a zábavu na cestách. Za menší nevýhodu připisujeme absenci Vegas pro uživatele iOS, ale toto je věc Apple. 

Tipsport aplikace: Výhody a přínosy

Uživatelská zkušenost 

Z osobní zkušenosti můžeme uvést, že instalace aplikace je rychlá a jednoduchá. Absence aplikace na Google Play férově nahradí rychlý přístup stažení ze stránek Tipsportu. Velikost souboru kolem 20 Mb zvládne dnes každý telefon a náročnost na internet je téměř žádná.

Líbí se nám čistá a přehledná navigace v menu a selekce jednotlivých sportů. Vše rychle a přehledně. 

Nabídky pro mobilní uživatele

Jak jsme zmínili v úvodu článku, každý nový člen kliknutím na přiložený odkaz získá 150 Kč zdarma za dokončenou registraci (nutné ověření pomocí bankovního účtu anebo osobně na pobočce) a vkladový bonus až 50 000 Kč pro sport! Ve Vegas pak můžete žádat o vstupní bonus do 5 000 Kč! Bonusy můžete mít aktivované i najednou. 

Tipsport cz aplikace – celkové hodnocení

Závěrem musíme říci, že při testování aplikace jsme nenarazili na žádné potíže, které by nás odradily od jejího používání. Aplikace je rychlá a neseká se. Navigování mezi sporty a živými přenosy je rychlé a jednoduché. Vklady za pomocí několika různých peněženek a jednoduchost nastavení nás přesvědčuje, že aplikace byla zkonstruována pečlivě a efektivně. Ve Vegas jsme si všimli, že některé hry nejsou dostupné na mobilu, ale pouze na počítači. Ale ve Sportu je dostupné vše tak, jak má. Přeje hodně štěstí a příjemnou zábavu!