Fortuna CZ : Vylepšená platforma a Live sekce

Toto je náš sportovní sázkový průvodce pro Fortuna CZ. Vše, co potřebujete vědět.

Fortuna CZ: Regictrace & Bonusy

Fortuna CZ Bonus a nabídky Fortuna Promo Kód

Vstupní bonus

200% bonus až 6 000Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Získej 900 Kč na první sázky

Vlož si 300 Kč a získej dvojnásobek + bonus 300 Kč na ruku

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Fortuna tipovačka

Tref výsledek a doplňující otázku a vyhraj bonus 5 000 Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Určitě jste už slyšeli o sázkové kanceláři Fortuna, která působí na Českém trhu od roku 1990 a v online prostředí od roku 2009. Jedná se o druhou největší sázkovou kancelář v Česku. iFortuna Vám nabídne pestrou nabídku předzápasového kurzového sázení, Live sázení, Fortuna TV, kde můžete sledovat živé přenosy Fortuna liga a další. V dnešním článku si probereme novinky a top produkty od Fortuna. Probereme si jednotlivé body od registrace až po celkové hodnocení. Jdeme na to: 

  • Registrace jednoduše z pohodlí domova
  • Bonus 700 Kč kompletně zdarma
  • Fortuna celková nabídka
  • Plnohodnotná mobilní aplikace pro smartphone i tablety
  • Fortuna Live – živé sázení a přenosy
  • Celkové hodnocení

Registrace u Fortuny jednoduše z pohodlí domova

Fortuna jakožto plně licencovaný a regulovaný operátor pro sázení v Česku se snažila vymyslet způsob, jak umožnit zákazníkům registraci z domova bez nutnosti navštívit pobočku. Toto nebylo do nedávna možné, neboť každý, kdo si založil účet online, musel dokončit ověření totožnosti na pobočce. V tuto chvíli pomocí změn v zákonu o přístupu k bankovním údajům si tak Fortuna s Vaším souhlasem může ověřit totožnost skrze Vaši banku.

Jak na to?

Registrace u Fortuny zabere pouze pár minut a Váš účet můžete používat ihned, včetně živých přenosů na Fortuna Live nebo třeba i zapojení se do sázkařské komunity a komentovat tak jednotlivá utkání. Stačí jen kliknout na přiložený link v tomto článku a v registračním formuláři na Fortuně vyplnit požadované osobní a kontaktní údaje. Údaje je nutné vyplnit platné, protože se budou ověřovat v další fázi. Také je nezbytné, abyste potvrdili platné telefonní číslo, pomocí kterého Vám přijde informační SMS pro dokončení registrace. 

Jakmile tuto jednoduchou část splníte, dostanete ‘dočasné’ konto, které je potřeba během 30 dní do-registrovat. Jak jsme ale již v úvodu zmínili, toto můžete dnes dokončit rychlými kroky, pokud máte jednu z následujících bank: Fio banku, Monetu, Českou spořitelnu.

Pro dokončení registrace se po přihlášení do Vašeho účtu vydejte do nastavení Vašeho účtu, kde ve stavu účtu si můžete vybrat způsob dokončení registrace, kde při zvolení jedné z těchto bank a svolením Fortuny pro ověření Vašich údajů oproti údajům v bance se takto Vaše ověření v rámci několika minut dokončí. Je to bezpečné, rychlé a zdarma. Navíc – Fortuna Vám za dokončení registrace udělí bonus na sázení až 700 Kč.

Bonus 700 Kč kompletně zdarma

Fortuna nabízí všem novým hráčům lákavý bonus až do 700 Kč pouze za registraci! Získání tohoto bonusu můžete docílit v jednoduchých třech krocích.

1) Založte si účet (dočasný účet) a vložte 200 Kč, který vsaďte na libovolnou událost s kurzem 1.5 nebo vyšší

2) Hned po protočení svých 200 Kč Vám Fortuna připíše na účet 400 Kč, které můžete hned použít pro další sázky!

3) Dokončete registraci pomocí ověření na pobočce anebo prostřednictvím jedné z podporovaných bank. Jakmile ověření bude úspěšné, Fortuna vyplatí dalších 300 Kč na Váš účet zcela zdarma! Tyto peníze pak můžete hned použít na kurzové sázení, nebo ve Fortuna Live sekci, kde můžete zároveň živě sledovat Fortuna Liga a kontrolovat si i výsledky. Pro nové hráče hodnotíme toto gesto jako dobrý start.

Fortuna celková nabídka: Sportovní utkání, E-Sporty, ale i Politika

V kurzové nabídce u Fortuny si každý najde své. V poslední době jsou populární sázky na MMA (mixed martial artist), kde Vám určitě neunikl známý český zápasník Karlos Vémola, který se utkal závěrem roku 2019 s Attilou Végh a na toto utkání se hojně sázelo.

Pokud zanecháme MMA a podíváme se na další sporty, pak samozřejmě nám nemůže uniknout Fotbal všech hlavních i vedlejších lig. Pro příznivce českého fotbalu zde máte nejlepší pokrytí FORTUNA:LIGA kde můžete streamovat všechny zápasy zdarma a sázet často s výhodnějšími kurzy než u jiných tuzemských sázkových kanceláří. Ale to není všechno, v nabídce sázek najdete také český, evropský i NHL hokej, NBA basketbal, Tenis a další. Oblibou v poslední době nabírá také E-Sporty, kterým my sice příliš nerozumíme, ale uvádíme je jako jednu z možností. 

Co můžeme vyzdvihnout je přehledná a propracovaná tabulka výsledků. Fortuna výsledky a statistky jsou přehledné a můžete si jedním klikem z hlavní nabídky listovat ve všech sportech a sledovat tak aktuální formu Vašeho oblíbeného týmu nebo hráče a podle toho sestavovat sázky. 

Fortuna CZ Cash Out

 Víte, co to je? S tímto vynálezem nejdříve přišly zahraniční sázkové kanceláře, které před pár lety měly volný vstup na český trh, ale dnes již nemají. Domácí sázkové kanceláře tuto funkci dlouho neměly zavedenou. Fortuna nicméně dnes nabízí funkci Cash Out, což je předčasné vyplacení tiketu i v době, kdy ještě není znám výsledek výhry. Je nutno podotknout, že ne vždy je funkce Cash Out dostupná a většinou jde vyplatit tiket pouze když jsou splněné podmínky apod. 

Naše hodnocení na Cash Out je spíše neutrální, protože je stále nefunguje dynamicky a efektivně, aby mohl hráčům ve většině případě vrátit férovou sumu, a hlavně není často dostupný. Takže, jako by byl, ale spíš jen jako ozdoba.

Samotné sázení je jednoduché, nejoblíbenější druhy sázek jsou Solo – sázka na jednotlivý zápas, AKO – sázka na 2 nebo více zápasů, kde všechny musí vyhrát, KOMBI – oblíbený mezi českými sázkaři. Dáte si několik zápasů (maximálně 13) na tiket a přiřadíte jim skupinu (A,B,C,D…) když vám vyjde jen jedna skupina – vyhráváte část. Nemusí Vás tedy zklamat prohra jednoho zápasu.

Plnohodnotná Fortuna mobilní aplikace pro smartphone i tablety

Podle nějakého průzkumu bylo zjištěno, že mobilní sázení probíhá zhruba u 73% klientů oproti 27% sázení přes stolní počítač. Už jen tato statistika jasně naznačuje, že je zde kladen velký důraz na vymakané mobilní aplikace, které nahradí vše, na co jste byli zvyklí na počítači. Fortuna neustále aktualizuje a vyvíjí nové verze vlastních aplikací, kde již dnes může nabídnout všechny funkce z plnohodnotného webu a to s jednoduchým a rychlým ovládáním na mobilu.

Můžete tak jednoduše provádět vklady, výběry pomocí pár kliků. Sledovat živé přenosy na Fortuna Live, kontrolovat ligovou tabulku, podávat kurzové sázení a mnoho dalšího. Aplikace je zabezpečena pomocí hesla nebo otisku prstu a je dostupná na Android telefonech, iOS a také na tabletech iPAD. Stáhnout si ji můžete po přihlášení se do účtu.

Fortuna Live – živé sázení a přenosy

Asi největší část sportovních sázek v dnešní době tvoří sázení Live tzv. na živo. Sázky a jejich kurzy se mění podle aktuální situace na hřišti a každou minutu. Je to rychloobrátková aktivita, kde transakce probíhají velmi rychle. Proto také doporučujeme si nastavit určitý limit sázek, aby Vás hra nevtáhla až příliš 🙂

Fortuna Live nabízí pokrytí živých přenosů, kolem až 12 tisíc ročně od fotbalových utkání, po hokej, tenis, basketbal, volejbal, e-sporty a všeho dalšího. Uživatelské prostředí je nově aktualizované v roce 2020 a nabízí přehlednější peněženku, vklady i výběry. Podávat sázky můžete i jedním klikem.

Výhodou je chat se sázkaři, sekce Moje tikety, kde vidíte všechny live sázky a samozřejmě živý stream, kde si můžete prohlížet utkání na živo i ve zvětšeném formátu. Samozřejmostí je i 100% pokrytí fotbalových utkání Fortuna Liga a dalšího.

Za nás přikládáme pozitivní ohlas na tuto platformu, neboť se v posledních letech vyvíjí k lepšímu a rozšiřování nabídky živých utkání i televizních přenosů považujeme za správnou cestu.

FAQ Vaše nejčastější dotazy

Co to jsou sebeomezující opatření?

Jedná se o opatření, které bude hlídat úroveň Vaší aktivity na hráčském účtu a limity pro sázení. Toto opatření bylo zavedeno zákonem, který musí sázkovky dodržovat a nabídnout tak všem hráčům možnost zvolit si maximální dobu strávenou na platformě a také limity pro sázky (například na den, týden apod.)

Je možné sázet na asijské handicapy?

Bohužel ne. Fortuna tyto sázky nevypisuje. Asijské handicapy jsou oblíbenou formou sázek, kdy hráči mohou vsadit na favorita například s nevýhodou -1 gól. Tím pádem dostanou lákavější kurz a riziko je stále relativně nízké. Tyto druhy sázek hojně využívaly zahraniční kanceláře, kterým však ve většině případů byl vstup na český trh zabráněn. 

Jak dlouho trvá zpracování výběru?

Výběry můžete realizovat ihned a vybrat si je na kterékoliv pobočce. Pokud si necháte zaslat výběr bankovním převodem, pak minimální částka výběru je 10 Kč a dorazí na Váš účet během 1-2 pracovních dnů. Výběry jsou zdarma

Nabízí Fortuna i bonusy pro stávající hráče?

Ano, aby Fortuna odměňovala stávající hráče, nabízí lákavé bonusy podle aktivity na účtu. Průměrný sázkař dostane nabídku například 100% bonusu na příští vklad až do 500 Kč anebo Bonusové peníze 300–500 Kč které jsou zcela zdarma a stačí je pouze aktivovat a protočit. Doporučujeme sledovat sekci Bonusy pravidelně.

Můžu sledovat Live přenosy zdarma?

Ano, zcela zdarma. Stačí mít na účtu kladný zůstatek a všechny přenosy tak můžete sledovat přes sekci Fortuna Live úplně zdarma a bez omezení.

Jak hodnotíme sázkovou kancelář Fortuna?

Fortuna je zavedená sázková kancelář působící již od roku 1990. Za klady ji přidáváme pozitivní posun v online sektoru – rozšíření služeb o Kasino a Vegas, přívětivé bonusy (ačkoliv ne nejlepší) a slušnou nabídku Live stramových přenosů. Na druhou stranu vytýkáme slabší Cash Out, absenci asijských handicapů, a ne vždy atraktivní kurzy, které jsou u konkurence vyšší. Z obecného pohledu se ale jedná o kvalitního operátora s dobrým zázemím a širokou sítí poboček. Budeme pro Vás sledovat další novinky a přinášet Vám je postupně.

Fortuna Promo Kód (získej 3000kc)