Fortuna Promo Kód 2024 | BONUS až 6 000Kč

Fortuna promo kód je jednou z možností, kterou si můžete při registraci vybrat oproti ostatním bonusům. Co jím dokážete získat a jaké jsou ostatní nabídky naleznete právě na této stránce.

5 rating
Fortuna Promo Kód
Bonus pro nové hráče až 6 000Kč
  • Vstupní bonus - 200% bonus až 6 000Kč
  • Vegas - Megabonus 50 000 kč
  • Loterie - 400 kČ
aktivováno
aktivuj
Naposledy ověřeno 26/07/2024
118 kopírování tento týden
Zahájit Registraci

Fortuna promo kód : a nejlepší bonusy 

Fortuna CZ Bonus a nabídky Fortuna Promo Kód

Vstupní bonus

200% bonus až 6 000Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Získej 900 Kč na první sázky

Vlož si 300 Kč a získej dvojnásobek + bonus 300 Kč na ruku

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Fortuna tipovačka

Tref výsledek a doplňující otázku a vyhraj bonus 5 000 Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Pouze pro nové registrace. ✓ Testováno a funkční v červnu

U Fortuna bonus sekci nastává však jeden problém. Je velmi náročné ji shrnout a poskytnout o ní ty nejnovější informace, protože bonusy jsou různě popsány v různých částech stránky. Nový hráč ve Fortuně dostává širokou skálu možnosti úvodního bonusu, a i díky této stránce vám pomůžeme zvolit si ten nejvýhodnější právě pro Vás. Přesto že bonusy u Fortuny nejsou přehledné, my se vám pokusíme dát ty nejaktuálnější novinky a sumář výše spolu s popisy bonusů, které naleznete níže v článku. Ty budeme pravidelně kontrolovat a měnit podle potřeby. To se týká i dostupnosti Fortuna promo kód.

Fortuna promo kód - Jaké bonusy

Promo kód Fortuna 2024

Jak získat Fortuna bonus ?

Fortuna promo kód je docela náročné získat. Největší šanci ho najít je přes promo akci sponzorovanou nebo organizovanou přímo kanceláří Fortuna. Fortuna promo kód nemá většinou ani jasně určenou hodnotu. Je tak opředen rouškou tajemství. Ani nám se ho nepodařilo získat, jinak bychom vám ho moc rádi poskytli nebo alespoň upřesnili jeho detaily. Je však velmi pravděpodobné, že můžete získat Fortuna promo kód bez vkladu. Pokud se nám podaří získat Fortuna promo kód, můžete jej aktivovat kliknutím tohoto tlačítka.

 Jak se zaregistrovat ? 

Abyste mohli plně využívat výhod, které vám poskytne Fortuna promo kód, je nutné abyste byli ve Fortuně úspěšně registrováni. Proto vám přinášíme návod k registraci krok po kroku. Je třeba, abyste se nejprve dostali na stránku Fortuny, tedy na www.ifortuna.cz. Jakmile budete na této stránce zaplaví vás velké množství možností k sázení a různých kategorii. Vás však budou zajímat políčka v pravém horním rohu, kde naleznete Registrace a Přihlásit. Klepnete na políčko Registrace a dostanete se k registračnímu formuláři. Vyplníte vaše přihlašovací jméno a heslo, které si vyberete na základě pravidel, která se vám zobrazí po kliknutí na jednotlivá políčka.

ZAREGISTROVAT SE Fortuna

Následně vyplníte informace, které si již nevymýšlíte. Zadáváte vaši e-mailovou adresu a telefonní číslo. Musíte mít přístup k oběma, protože v dalším kroku registrace budete tyto informace muset ověřit. Také budete muset nahrát dva osobní doklady, které potvrdí vaši identitu a to, že máte nad 18 let a účet zakládáte poprvé. Ale ještě předtím vám zbývá vyplnit jednu kolonku, a to jaký vstupní Fortuna bonus chcete získat. Zobrazí se vám 6 možností, ze kterých si můžete vybrat právě jednu.

Proces registrace s promo kódem Fortuna v mobilní aplikaci

Aby se zaregistroval/a v mobilní aplikaci Fortuna.cz, měli byste postupovat následovně:

  1. Stáhněte si aplikaci: Za prvé, stáhněte si mobilní aplikaci Fortuna.cz z oficiálního obchodu s aplikacemi pro váš typ mobilního zařízení. Tato aplikace je k dispozici pro zařízení s operačními systémy Android a iOS.
  2. Otevřete aplikaci: Po úspěšném stažení a instalaci aplikace ji otevřete na svém mobilním zařízení.
  3. Zvolte možnost “Registrace”: Na úvodní obrazovce aplikace by měla být možnost, která vás povede k registraci. Může se jmenovat “Registrace,” “Vytvořit účet” nebo něco podobného. Klepněte na tuto možnost.
  4. Vyplňte registrační formulář: Nyní budete muset vyplnit registrační formulář. Budete požádáni o poskytnutí svých osobních údajů, jako je jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo a další potřebné informace.
  5. Vytvoření uživatelského jména a hesla: Po vyplnění osobních údajů si vyberte uživatelské jméno a heslo, které budete používat pro přihlášení do aplikace.
  6. Ověření účtu: Může být požadováno ověření vašeho účtu, obvykle pomocí ověřovacího kódu, který vám bude zaslán na váš e-mail nebo telefonní číslo.
  7. Dokončení registrace: Po ověření účtu by měl být váš účet vytvořen a můžete začít používat aplikaci Fortuna.cz.

Je důležité dodržovat všechny zásady a podmínky, které aplikace Fortuna.cz stanovuje pro registraci a používání svých služeb. V případě potřeby si přečtěte uživatelskou dohodu a pravidla používání aplikace.

Kde zadat Fortuna promo kód?

Jedna z těchto možností je Fortuna promo kód. Můžete tak získat Fortuna promo kód bez vkladu, pokud si vyberete možnost Zadat vlastní promo kód. Ta by měla být první ze šesti nabízených možností. Když zakliknete tuto možnost vyběhne vám ještě poslední kolonka, do které máte vložit váš promo kód. Tato kolonka se vám při nezobrazí, pokud vyberete jiný Fortuna bonus. Zadejte váš Fortuna promo kód vklad, odklikněte souhlasy s podmínkami a můžete pokračovat na zbývající kroky registrace po kliknutí tlačítka ZAREGISTROVAT SE.

Jaké bonusy můžete získat od Fortuny 

Ve Fortuně je získávání bonusů nastaveno trochu jinak, než jste pravděpodobně zvyklí. Fortuna promo kód je jen jednou z možností vstupního bonusu. Ve Fortunu si totiž vy můžete vybrat, jaký vstupní bonus byste chtěli mít. Máte prakticky 5 možností a každou z nich popíšeme blíže. Šestou možností je nevybrat si žádný ze vstupních bonusů, ale to vám nedoporučujeme. Bonusy jako tyto vám pomáhají získat určitou výhodu nad kasinem nebo sázkovou kanceláří, které jsou z dlouhodobého hlediska vždy vyhrávající. Proto chcete využít každé možnosti naklonit si šance na vaši stranu. Jaké jsou podmínky Fortuna bonus kód?

Fortuna promo kód - Jaké bonusy můžete získat od Fortuny

Bonus k prvnímu vkladu 6 000 Kč

S tímhle typem bonusu se stávkaři setkají nejčastěji. Pokud si vyberete tento bonus, dostanete k prvnímu vkladu příspěvek ve výši 100 % jeho hodnoty. I pokud váš první vklad překročí výši 3 000 Kč, bonus zůstane stále na 6 000 Kč. Minimální částka pro přiznání tohoto bonusu činí 10 Kč a vklad je nutné provést maximálně 7 dní od aktivace tohoto bonusu. Následně musíte do 14 dnů splnit podmínky Fortuna bonusu pro to, abyste mohli tento bonus získat v plné sumě.

Touto podmínkou je, aby nový sázející ve Fortune uzavřel sázky v celkové hodnotě počátečního vkladu a výšce tohto bonusu pětinásobne, takže po uzavření kvalifikačních sázek v hodnotě vašeho bonusu a vkladu získate 20 % z vašeho bonusu. Například při vkladu 6 000 korun 20 % pak činí 600 korun. S nimi budete moci disponovat až po uzavření kvalifikačních sázek ve výši 6 000 korun. Tikety platné pro toto přestávkování musí mít minimální kurz 1.95.

Získej 900 Kč na první sázky

Další uvítací nabídka od Fortuny pro nové hráče. Bonus 200 % na vklad do výše 300 Kč si mohou aktivovat nově zaregistrování hráči nejpozději 3 dny od založení účtu. Následně musí hráči vložit peníze na svůj účet, nejpozději do 7 dnů a pro naplnění bonusu také musí uzavřít kvalifikační sázky v hodnotě jednonásobku bonusu – tedy při sázce 300 Kč hráč obdrží bonus dalších 300 Kč. Minimální částka počátečního vkladu musí být alespoň 10 Kč a podávané kvalifikační sázky musí mít kurz alespoň 1.5. Jako další bonus vám přidá Fortuna při úspěšné registraci v rámci tohoto balíčku do vašeho hracího účtu dalších 300 Kč.

fortuna - Bonus 200 % na vklad do výše 300 Kč

Fortuna tipovačka

Cítíš se jako sportovní expert? V tom případě je tento Fortuna promo kód něco pro tebe. Vrámci Fortuna tipovačky máš šanci ukázat své sportovní znalosti, a ještě i vyhrát zajímavé ceny včetně jackpotu ve formě sázkařského bonusu až 5 000 Kč. Vše, co pro to stačí spravit je jist na stránku tipovacka.cz, mít účet ve Fortuně, vybrat si z nabídky, tipnout správnou odpověď a odeslat formulář. Opravdu je to tak jednoduché! V případě, že nepadne správná odpověď, jackpot bude rozdělen mezi nejpřesnější tipéri.

MEGAtrefa

MEGAtrefa je další tipovací soutěž od Fortuny s možností vyhrát atraktivní ceny. Pro výhru jackpotu v hodnotě minimálně 100 000 Kč stačí mít účet ve Fortuně, jít na stránku prihraj.cz a správně si vsadit na výsledky FORTUNA:LIGY. I v případě, že tipující netrefí všechny výsledky správně, není třeba zoufat, v soutěži jsou desítky cen pro všechny. Kromě peněžních výher se také hraje o materiální věci pro každého správného fanouška. V nabídce najdeme všechny zápasy FORTUNA:LIGY takže tipéri se určitě nudit nebudou! Fortuna také každý týden odměňuje nejúspěšnějších 40 tipérů.

MEGAtrefa fortuna

Fortuna promo kód a všechny ostatní bonusy

Fortuna bonus Co můžete získat Fortuna Promo Kód

MEGAtrefa

Vsaďte na výsledek FORTUNA:LIGY a vyhrajte jackpot v hodnotě 100 000 Kč

Získejte bonus Fortuna >>

Protoč 500 Kč bez rizika

Vstupní bonus 500 Kč do Fortuna Vegas

Získejte bonus Fortuna >>

Šťastná 13 odměn

Po dobu třinácti dní na tebe čekají tajuplné odměny!

Získejte bonus Fortuna >>

Hry týdne

Vyzvedni si každý čtvrtek svých 10 volných zatočení

Získejte bonus Fortuna >>

Sportovní kvíz

Každý týden můžete vyhrát ceny v hodnotě 5 200 Kč

Získejte bonus Fortuna >>

Fortuna vklady a výběry

Fortuna promo kód vklad jsme vám už představili, jak to jen šlo, ale nechtěli jsme ho vynechat jako možnost. Pokud se rozhodnete pro Fortuna promo kód, tak byste si měli být jisti jeho obsahem a přepočítat si zda se vám vyplatí oproti ostatním bonusům, které můžete získat.

Jak si stavit

Ve Fortuně máte možnost sázet na sportovní i nesportovní události v sázkové kanceláři a zároveň si užívat karetních her, rulet a herních automatů v online kasinu. Přirozeně se v nich sází různými způsoby. V sázkové kanceláři se vše hýbe kolem kurzů. Vy si vyberete událost, která se podle vás stane, například, že vyhraje váš oblíbený tým, jak tomu je přiřazen jistý kurz. Tento kurz představuje násobek, který umíte získat na své sázce, pokud událost opravdu nastane a zároveň je i ukazatelem pravděpodobnosti. 100 vydělíme kurzem a získáme pravděpodobnost, že událost nastane podle toho, kdo kurz určil.

V online kasinu si zvolíte hru nebo automat, na kterém budete hrát. Následně si zvolíte velikost vaší sázky. Hrací automaty jsou jednodušší a většinou kromě určení sázky a roztáčení slotu nebudete muset nic dělat. Sázky u ostatních kasino her jsou náročnější a pokud chcete u těchto her uspět, měli byste se naučit některé strategie na zvýšení svých šancí.

Hodnocení všech bonusů Fortuna promo kód

Fortuna bonus
✅Plusy✅
❌Mínusy❌

Bonus k prvnímu vkladu 3 000 Kč

  • Minimální vklad jen 10 Kč
  • Možnost získat až 3 000 Kč
  • Bonus 3 000 Kč není tak vysoký
  • Je potřebný minimální kurs 1.95

Získej 900 Kč na první sázky

  • Více možností pro nové hráče
  • Bonus 300 Kč od Fortuny
  • Třeba přestávkovat jenom jednonásobek
  • Bonus jenom ve výši 300 Kč
  • Na využití tohoto bonusu máte pouze 7 dní

Fortuna tipovačka

Zábavná možnost hrát o skvělé ceny

  • Malá nabídka
  • Dělení jackpotu

MEGAtrefa

  • Velký jackpot
  • Jednoduchý systém
  • Velká konkurence
  • Povinnost trefit přesný výsledek

Fortuna casino promo kód – Protoč 500 Kč bez rizika

  • Stovky her
  • Dostupný pro všechny

Žádné

Šťastná 13 odměn

Zajímavé ceny s Fortuna bonusový kód

Při menších vkladech mnohem horší ceny

Fortuna casino promo kód – Hry týdne

10 zatočení zdarma

Jenom ve čtvrtky

Sportovní kvíz

  • Dostupný pro všechny
  • Možnost vyhrát každý týden

Žádné

Fortuna nabízí širokou skálu bonusů, ale ty mají jednu nevýhodu, a to že většinu z nich nikdy nevyužijete. Mnoho Fortuna bonusový kód nelze kombinovat navzájem a odměny při nich nejsou velmi vysoké. Také mnohokrát jsou lhůty pro splnění podmínek příliš nízké. Při založení účtu s Fortuna promo kód dostane nový hráč často až příliš mnoho možností, jaký bonus si vybrat. Druhým velkým negativem, které se váže ke každému bonusu je, že Fortuna má právo nabídku kdykoli zastavit, změnit nebo hráčům Fortuna promo kód bonus nedat i bez konkrétního důvodu. Přestože k tomu nejsou stížnosti, je třeba vědět o této podmínce.

FAQ – Fortuna promo kód

Je bezpečné hrát ve Fortuně?

Ano. Kromě toho, že má Fortuna českou licenci, kterou není snadné získat, má také pobočky v jiných státech a jednu z největších komunit hráčů a sázkařů ve střední Evropě. Pro získání české licence je třeba splňovat přísná bezpečnostní opatření, která chrání údaje i peníze hráčů. Rovněž zajišťuje férovost ze strany sázkové kanceláře a ochranu ze strany soudů v případě nefér zacházení.

Jaké informace o mně potřebuje Fortuna?

Aby si byla sázková kancelář a online kasino Fortuna jisté, že nejste nezletilí a že ještě nemáte na jejich stránkách účet, budete se muset prokázat dvěma doklady, které nahrajete na jejich stránku po registraci. Vedle registrace bude od vás vyžadována e-mailová adresa a telefonní číslo, které také budete muset ověřit.

Mohu kombinovat bonusy ve Fortuně?

Některé ano, jiné ne. Vstupní bonusy fungují ve Fortuně trošku jinak, než bývá zvykem a můžete si sami vybrat, který chcete využít. Můžete ovšem využít pouze jeden z nich, takže tyto bonusy nejsou navzájem kombinovatelné. Ale ostatní bonusy a promo akce můžete kombinovat navzájem, pokud nemají napsáno jinak.

Co dělat, když nefungují stránky Fortuny?

V první řadě je třeba, abyste zkontrolovali vaše internetové připojení. Případně se může Fortuna nacházet mezi blokovanými stránkami na vašem prohlížeči. Pokud se snažíte připojit v nočních hodinách je možné, že probíhá technická údržba a musíte pár hodin počkat. Pokud i po pár hodinách problém přetrvává, kontaktujte zákaznickou podporu přes live chat, e-mail nebo telefonní číslo.

Závěr

Fortuna nabízí hráčům široký výběr z Fortuna promo kód bonus, které umějí uplatnit jak v sázkové kanceláři, tak v online kasinu. Přestože nejsou u nich vždy nejjasnější podmínky, stále dokážou přinést mnoho výhod. V nabídce je také promo kód Fortuna, se kterým získáte výhod ještě víc. V případě, že tento kód dohledáme, najdete ho na této stránce jako první!

Dále zjistěte, jaký je Betano Promo kód a Korunka bonus.

Fortuna Promo kód: