Tipsport Recenze 2024 : bonus, sázení & výhody

Tipsport Recenze: Slyšeli jste o největší a nejrozšířenější sázkové kanceláři na Českém a Slovenském trhu? Dnes si vysvětlíme kurzovou nabídku, sázkové příležitosti a bonusy tohoto oblíbeného bookmakera!

5 rating
Tipsport
Bonus pro nové hráče až 50 000 Kč

Zdarma 300 Kč

Navštivte Stránku

Tipsport Recenze Sportovní sázení s širokou nabídkou

Tipsport
Bonus a nabídky
Aktivovat bonus

Vstupní bonus

50 000 Kč + Zdarma 500 Kč na první sázky

Aktivovat Bonus

Bonus MS katar 2022 

 

500 Kč

Aktivovat Bonus

Vegas online bonus 

25 000 Kč

Aktivovat Bonus
 

Tipsport se řadí mezi předního českého operátora se sportovním sázením a buduje svou značku již od roku 1991. Od roku 2017 je plně licencovaný a regulovaný platnou legislativou a svou nabídku rozšířil dále o Vegas, kde se hráči mohou zapojit do akčních elektronických her, například ruletu a světoznámé herní automaty. U Tipsportu se můžete zejména těšit na následující:

Tipsport Recenze Sportovní sázení s širokou nabídkou 

 

  • Největší sázkařská komunita v Česku a na Slovensku – blogy, analýzy, skupinové chaty a spoustu dalších společenských aktivit s podporou šíření sázkařských znalostí
  • Přehledná a snadno ovladatelná stránka
  • Plně licencovaný a regulovaný operátor
  • Registrace pohodlně z domova bez návštěvy pobočky
  • Kvalitní a rychlá mobilní aplikace pro iOS a Android, včetně tablet
  • Přehledná webová verze pro ostatní mobilní zařízení
  • Od roku 2011 vlastní Tipsport TV s tisíci přenosy
  • Široká kurzová nabídka na všechny velké sporty, včetně politických a společenských sázek, e-sporty, loterie, losů apod.
  • Partner České hokejové Tipsport Extraligy
  • Široká nabídka sázek a podpůrných sázek
  • Oblíbené Asijské handicapy – sázky bez remízy s 50% šancí na výhru

Tipsport má toho opravdu hodně co nabídnout, co se sázkových příležitostí a produktů týče. Nejoblíbenější sporty, na které hráči sázejí jsou Hokej, Fotbal a Tenis. Tipsport nabízí 100% pokrytí hokejové Tipsport extraligy a spolu s Chancí jakožto přidruženou sázkovou kanceláří mají největší podíl hokejových přenosů a sázek na trhu.

Tipsport Recenze – Kurzy a Limity 

Kurzová nabídka je u Tipsportu bohatá, především zaměřená na sportovní sázky jako je Fotbal, Tenis a Hokej. V posledních letech se rozšiřuje nabídka E-Sportů, kde mezi oblíbené patří například Starcraft 2, nebo Leaguje of Legends. V E-sportech však zatím chybí například známé CS: GO.

Tipsport může také nabídnou širokou možnost druhů sázek. Hráči mohou podávat formou jednoduchých sázek, akumulovaných (AKU) sázek, ale také maxikombi i skupinových sázek. Tipsport podporuje i systémové sázky, kde sázkaři již nemusejí spoléhat na výhru celého tiketu, ale vyhrávají i v případě, že jim jeden z několika zápasu tzv. „ujde“. 

Tipsport Recenze - Kurzy a Limity 

Na jeden tiket můžete vsadit až 50 příležitostí (maxikombi) od 0.01 Kč a při běžných sázkách (SOLO a AKU) je začíná minimální vklad na 1 Kč. Maximální možná výhra je až 10 000 000 Kč. S Tipsportem můžete tipovat nejen na konečné výsledky, ale také na jednotlivé střelce gólů v hokeji, sázky bez remízy, sázky na góly, přesný výsledek: Poločas/konečný výsledek, nebo i jednotlivé třetiny a nájezdy. V porovnání s ostatními sázkovými kancelářemi hodnotíme kurzy jako jedny z nejlepších na Českém trhu. 

Dostupné nabídky 

Tipsport nabízí jako jedinná sázková kancelář v ČR a na Slovensku největší vkladový bonus a to až 50 000 Kč pro nové hráče! A to není všechno. Za registraci nových hráčů nabízí zdarma 150 Kč bez nároku na vklad. Použijte náš Tipsport akční kód a můžete aktivovat bonusy.

  • Bonus za registraci 150 Kč získává každý, kdo se registruje online a dokončí plné ověření účtu pomocí jedné z následujících bank (Air Bank, Moneta, Česká spořitelna, Equa Bank, ČSOB, Komerční banka). Pokud nemáte jednu z vybraných bank, pak dokončení registrace je možné na jedné z 700 poboček a o svůj bonus nepřijdete.
  • Vkladový 100% bonus až do 50 000 Kč je vhodný pro všechny, kteří chtějí maximalizovat svůj úspěch a nebojí se podmínek. Bonus má podmínky, které jsou odlišné podle výšky prvního vkladu. Při maximálním čerpání bonusu 50 000 Kč je potřeba protočit vklad i bonus 8x tedy 800 000 Kč v sázkách s kurzem 3. 

Tipsport Recenze: Další výhody

Uživatelská zkušenost

Tipsport řadíme mezi nejlepší operátory na trhu s ohledem na jednoduchost a přehlednost nabídky, propracované mobilní aplikace, široké podpory platebních metod a velké dostupnosti sázek.

Sázení Live

Live sázení patří mezí nejoblíbenější v moderní době. Tipsport jako přední operátor Live sázek nabízí možnost živého sázení na tisíce událostí ročně, od oblíbených sportů po americké sporty jako NHL, NBL, NBA, pak e-sporty a další. Nabídka sázek je pestrá hlavně u velkých her, u menších najdeme spíše základní sázky a odvozené sázky.

tipsport cz recenze – Živé vysílání 

Tipsport nabízí vysílání živých přenosů prostřednictvím Tipsport TV a dalších kanálů. Sekce Live nabídne hráčům tisíce sportovních přenosů za rok, většinu v HD kvalitě, s možností sledovat až 4 utkání najednou. K vysílání stačí mít zůstatek 100 Kč na účtu anebo vsazenou sázku za posledních 30 dní.

Tipsport Recenze Živé vysílání 

Mobilní Aplikace 

Musíme pochválit vývojáře mobilní aplikace, neboť zastoupí všechny důležité funkce z webu, je rychlá, přehledná a snadno dostupná. V mobilní aplikaci provedete vklad, výběr, vsadíte si v plném rozsahu na předzápasové sázky a sledovat můžete i živé zápasy s Live sázením. Aplikace je ke stažení pro majitele Android a iOS. 

Nejlepší vlastnosti 

  • Největší vkladový bonus až 50 000 Kč
  • Největší sázkařská komunita
  • Multi View sledování živých přenosů
  • Cash Out
  • Systémové sázky

Tipsport Recenze: Výhody & Nevýhody 

Výhody
Nevýhody

👍Bonus zdarma 150 Kč + bonus až do 50 000 Kč

 

👎Přísnější pravidla pro splnění bonusu

 

👍Mobilní aplikace pro Android a iOS

 

👎Málo druhů platebních metod pro výběr

 

👍Funkce Cash-Out

 

👎Výběr přes Skrill a Paysafecard pouze od 1000 Kč

 

👍Podpora elektronických peněženek

👎Málo odvozených sázek u menších lig a zápasů

 

Tipsport Recenze: Často kladené otázky

Je sázení u Tipsportu legání?

Tipsport funguje na trhu již od roku 1991 a má platnou licenci na Online sázky a Casino od roku 2017.

Jak mohu vložit peníze?

Vkládat můžete zdarma na pobočce, pomocí platebních karet nebo internetového bankovníctví, případně elektronických peněženek Skrill a Paysafecard.

Jak dlouho trvá výběr peněz?

Bankovním převodem 1-3 dny, obvykle do druhého pracovního dne a na pobočkách zdarma a ihned.

Mohu použít Cash-Out na kvalifikační sázky v bonusu?

Můžete zavřít sázku, která je kvalifikační a ponechat si zisk, ale tato sázka se pak nebude vztahovat do protočení k bonusu.

Mohu sledovat živé zápasy zdarma?

Abyste mohli sledovat živé přenosy je třeba mít uzavenou sázku za 30 Kč za posledních 30 dní. Pro sledování 1.fotbalové ligy pak mít minimální zůstatek na účtu 100 Kč

Jsou nějaké poplatky za výběr?

Výběry jsou všechny zdarma, stejně jako vklady.

Jak mohu reklamovat tiket?

Všechny tikety jsou opatřeny tlačítkem ‘reklamace’ a jejich řešení je rychlé. Reklamovat můžete také na zákaznické podpoře.

Tipsport Recenze – Hodnocení

Tipsport je leaderem kurzových a Live sázek na Českém trhu a naše testování platformy a kvality sázek překročilo očekávání. Od široké nabídky sázek, po multi view sledování sportovních přenosů až po kvalitně zpracovanou mobilní aplikaci. Oceňujeme dostupnost asijských handicapů, které u některých konkurentů nejsou, ačkoliv dostupnost dalších podpůrných sázek je s ohledem na zahraniční sázkové kanceláře stále nižší.