Fortuna Live & Kurzy Duben 2024

Nejstarší sázková kancelář Fortuna se řadí mezi dominantní hráče ve střední Evropě a je jedna z největších bookmakerů v České republice. Jen v Česku působí již od roku 1991, má síť přes 600 kamenných poboček a je plně licencovaná pro online sázení. Nezapomeneme také zmínit, že Fortuna je generálním partnerem české fotbalové Fortuna Liga.  Spolu s kompetitivními fortuna kurzy a komplexní bonusovou složkou pro nové i stávající hráče se řadí mezi špičkového bookmakera. 

Fortuna Live & Kurzy

Fortuna CZ Bonus a nabídky Fortuna Promo Kód

Vstupní bonus

200% bonus až 6 000Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Získej 900 Kč na první sázky

Vlož si 300 Kč a získej dvojnásobek + bonus 300 Kč na ruku

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Fortuna tipovačka

Tref výsledek a doplňující otázku a vyhraj bonus 5 000 Kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Fortuna kurzové sázky

Kurzové sázení u Fortuna je nejstarším produktem a zároveň nejrozšířenějším. Každý si zde najde své, pokud rádi sledujete Fotbal, Hokej i Tenis, pak lákavé fortuna kurzy Vás přesvědčí o pokusu vsadit si na svého favorita. Vedle velkých sportovních událostí Fortuna dále vypisuje sázky i na méně známé sporty. Například bojové sporty, koňské dostihy, americký fotbal, ale i e-sporty, loterie, politické a kulturní dění a další.

U většiny sportů máte možnost vsadit si na oblíbené druhy sázek – dvojitá šance, sázky bez remízy, přesný výsledek v poločase/konečný výsledek, počet gólů, střelce gólů v hokeji apod.

Nejširší nabídku sázek pak určitě najdete u všech fotbalových zápasů fortuna liga, kde můžete tipovat na konkrétní minuty, kdo dá více gólů, padne více gólů v 1. poločase/2.poločase. Ale také oblíbené rohové kopy, karty, zranění a další.

Fortuna nabízí několik druhů sázek, od jednotlivých SOLO sázek, přes AKU (dva a více zápasů), ale také maxikombi skupinové sázky, FALC, Malá domů, systémové sázky a další. S Fortunou se vyplatí sázet, protože tiket si můžete sestavit tak, kde v případě prohry jednoho nebo více zápasů máte vždy garantovanou výhru.

Fortuna aktuální bonusy pro nové hráče 

Nově příchozí hráči se mohou těšit na tyto štědré bonusy:

  • Každý nový hráč má aktuálně nárok na dvojnásobný bonus do 200 Kč. Za registraci a první vklad 200 Kč získáte dalších 400 Kč na první sázky.
  • Za dokončení registrace nově od března 2020 i pomocí internetového bankovnictví Vám Fortuna připíše za odměnu dalších 300 Kč zdarma! To není všechno, dostanete k tomu 50 volných zatočení na hracím automatu Fortuna Liga. Bonusové prostředky můžete rovnou použít na první sázky.
  • Další bonus pro nové hráče je vkladový bonus 100 % až do výše 3.000 Kč. Tento bonus si aktivujete po registraci a první vklad do 3.000 Kč se Vám zdvojnásobí. Platí podmínky. 

Fortuna Live & Kurzy – Fortuna Live a Mobilní Aplikace 

Živé sázení na Fortuna Live

Ve Fortuna najdete obrovské množství live sázek, kde většina fotbalových, hokejových a tenisových utkání jsou vypisovány Live. Ke každé události jsou vypsány jak hlavní sázky, tak desítky podpůrných sázek, které jsou rozděleny na jednotlivé časové úseky, hráče, střely, handicapy a další události. Dominantou live sázení je fortuna liga, která má širokou nabídku podpůrných sázek i lákavých kurzů. 

Fortuna TV a živé vysílání 

Při Live sázení se nemusíte jen spoléhat na aktuální vývoj hry, ale většinu sportovních událostí můžete také sledovat živě. Toto je zajištěno skrze Fortuna TV, která má například maximální dostupnost fotbalových utkání Fortuna Liga, ale pokrývá také Evropskou ligu, hokej, NHL, NBA, NFL, házenou a mnoho dalších událostí. Příznivci e-sportů si zde také najdou své. Sledování Fortuna TV je zdarma, podmínkou je pouze mít kladný zůstatek na účtu a vsazený tiket za uplynulý týden.

Chytrá mobilní Aplikace

V dnešní době se odehrává 70% sázení na mobilních přístrojích. Fortuna proto vyvinula kvalitní a spolehlivou aplikaci pro majitele Android a iOS zařízení, která je volně dostupná ke stažení. V této aplikaci najdete všechny funkce, jak jste zvyklí z webové stránky. Můžete si prohlížet aktuální nabídku fortuna kurzy, tipovat na předzápasové i Live události, ale také číst kvalitní analýzy ze sekce fortuna výsledky. Appka umí vložit i vybrat peníze na Váš účet a v případě komplikací se můžete obrátit na Live Chat s operátorem. 

Nejlepší produkty Fortuna 

 

  • Kvalitní fortuna kurzy a Live kurzy
  • Bonus pro nové hráče 700 Kč
  • Propracovaná mobilní aplikace s Kasinem a Vegas
  • Věrnostní bonusy a klubové body
  • Sledování více živých přenosů najednou

 

Fortuna Live & Kurzy  – Co Vás zajímá 

Q: Co je to Cash Out?

A: Funkce Cash Out Vám umožňuje zavřít sázku (odprodat tiket) před tím, než je znám konečný výsledek. Můžete tak vybrat zisk před koncem zápasu, nebo ještě před ztrátou.

Q: Jaké jsou bonusy pro stávající hráče?

A: Fortuna naděluje stávajícím hráčům nepravidelně bonusy na následující vklady, peníze zdarma na sázky, nebo Freespins do Vegas či Kasina. 

Q: Co je „Malá domů”?

A: To je systémová sázka, kde pokud ve Vašek AKO tiketu bude 1 chyba, vyhráváte pětinásobek vkladu. Tato sázka snižuje riziko vaší prohry a nestojí to nic navíc. Minimální kurz celého tiketu musí být 100.

Q: Jak mohu požádat o výběr?

A: Několika způsoby. Nejlepší je přihlásit se do svého účtu a v sekci výběr si zažádat. Operaci zvládnete i z mobilní aplikace, nebo dokonce SMS kódem a peníze si můžete vyzvednout na pobočce.

Q: Mohu sledovat živé zápasy zdarma?

A: Ke sledování živých přenosů je třeba mít minimální zůstatek na účtu a případně uzavřenou sázku (také za minimum) v rámci posledního týdne. S nulovým zůstatkem není TV přenos dostupný.

Q: Jak si mohu ověřit účet z domova?

A: Registraci dokončíte přes internetové bankovnictví v následujících bankách: Moneta Money Bank, Air Bank, Česká Spořitelna, ČSOB a Komerční banka. K ověření můžete přiskočit i na pobočku. Stačí mít v kapse občanku a mobil.

Q: Mohu vsadit tiket na pobočce a peníze použít na online účtu?

A: Ano, pokud jste si vyzvedli členskou kartu Fortuna Club, pak můžete podávat sázky z kamenných poboček a jejich výhry se Vám automaticky připíší na konto, kde je pak můžete jednoduše vybrat anebo použít do dalších sázek.

Fortuna Live & Kurzy  Závěrečné hodnocení

Fortuna je obrovská sázková síť a s jejich službami uspokojí i náročné hráče. Kurzová nabídka včetně kompletního pokrytí Fortuna liga a rozšířené fortuna kurzy potěší i ty, kteří sledují méně známé události. Mobilní aplikace Fortuna je propracovaná a nabízí pohodlně všechny funkce, jako na klasické stránce. Bonusová nabídka je kvalitní a bohatá, ale bohužel není dostupná na mobilních telefonech. Fortuna je spolu s Kasinem a Vegas kvalitním operátorem pro zábavu na všední dny.