Liga mistrů 2021: Jaké Jsou Možnosti Sázení a Sázkové Kurzy Na Vítěze?

Pokud jste fanouškem fotbalu tak zcela jasně víte, o čem je řeč, pokud zmíníme finále Ligy mistrů 2020 UEFA. Unikátní evropská soutěž patří každoročně k nejsledovanějším počinům sportovního světa a vy si na ni jak jinak můžete vsadit. Jaké je možné vsadit na Ligu mistrů? Jak se ale Liga vyvíjí? Na koho sázet? Co očekávat od finále? To vše se dozvíte v tomto článku!

Pražské derby operátorů Bonus a nabídky Chance Akční Kód 2021
SazkaBet

SazkaBet

5500 Kč Pro Nové Hráče


Získejte bonus SazkaBet

Fortuna

Fortuna
 

Sportovní sázení - až 3.000 kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Tipsport

Tippsport
 

Uvítací bonus 1000 Kč

Získejte Tipsport Akční Kód

Liga mistrů 2021 – Proč by vás měly zajímat kurzy na vítěze Ligy Mistrů?

Nejlepší fotbalové kluby v Evropě každý rok soutěží v Lize mistrů UEFA, aby byly korunovány celkovými evropskými mistry. Snem snad každého fotbalisty je zvednout nad hlavou ikonickou trofej, která je vrcholem kariéry sportovce. A s kurzy Tipsport můžete vsadit na to, který tým ve finále Ligy mistrů 2020 zvítězí. Vsaďte si také na některé ze stránek Chance, Fortuna, nebo Maxi tip.

Není vyšší fotbalové soutěže než Liga mistrů. Nejlepší týmy z La Ligy, Bundesligy, Ligue 1 a dalších špičkových evropských fotbalových lig se každý rok utkají v 8 skupinách a 3 vyřazovacích kolech, než získají možnost předvést se ve finále. Kvalifikační kola se konají v předsezónním období v červnu až srpnu před zahájením hlavní soutěže, která vypuká v září a trvá až do května nebo června.

A soutěží se více než jen samotnou trofej a titul mistrů Evropy. Vítězové se automaticky dostávají do dalšího FIFA Mistrovství světa ve fotbale klubů, jelikož se vítěz Ligy mistrů střetne s šampionem FIFA Mistrovství světa v tzv. Super Cupu UEFA.

KURZY NA VÍTĚZE LIGY MISTRŮ

Liga mistrů 2020 sázky a kurzy

V posledních letech Lize mistrů jednoznačně dominovaly kluby ze španělské La Ligy, kdy buďto Real Madrid nebo FC Barcelona vyhráli 7 z 10 ročníků od roku 2009. Zdá se ale, že poté, co se Liverpool, Tottenham, Chalsea a Arsenal probojovali až do druhého kola finálových zápasů v minulé sezóně, španělským klubům se vrací značná konkurence.

Sázení na zápasy Ligy mistrů nemusí být vůbec jednoduché, vždyť vezměte v úvahu, že se jí účastní ti nejlepší fotbalisté celé Evropy a jejich kondice, stejně jako schopnosti klubu se mohou nárazově měnit. Proto, abyste se udrželi v obraze a měli přehled o tom, jak se soutěž vyvíjí, pravidelně sledujte Tipsport stránky, kde si můžete vsadit, najdete aktuální kurzy a přehledy.

Tipy jak se vyznat v sázkách a kurzech na vítěze Ligy mistrů?

Pokud chcete znát kurzy na vítěze Ligy mistrů, nebo si chcete vsadit na svůj oblíbený klub je možné, že jste se setkali s různými druhy kurzů. Kurzy Ligy mistrů mohou existovat až ve třech různých formátech: americkém, zlomkovém nebo desetinném. Pojďme si je podrobněji vysvětlit.

Americké kurzy

Americké kurzy vám řeknou potenciální zisk, který můžete dosáhnout při sázce 100 $, pokud bude vaše předpověď úspěšná. Například po oznámení skupinové fáze pro sezónu 2018/19 byl Liverpoolu přidělen kurz +1200 na vítězství v Lize mistrů. To sázejícím sdělilo, že pokud uspějí, dosáhnou zisku 1 200 $ ze sázky 100 $. Sázku také získáte zpět, pokud je vaše sázka vítězná, takže váš celkový výnos by byl 1300 $. Pokud tuto metodu uplatníte jednoduše na české prostředí, pokud byste si vsadili 100,- Kč na Manchester City, který má kurz +450, tento kurt vám říká, že v případě, že Manchester City skutečně zvítězí a vy jste si vsadili úspěšně, získáte 450,- Kč plus se vám ještě vrátí vaše počáteční sázka (100,- Kč). Celkový zisk by tedy činil 500,- Kč.

Zlomkové kurzy

Další kurzy na Ligu mistrů, se kterými se můžete setkat, jsou vykreslené ve zlomkovém formátu. Tyto vás také informují o potenciálním zisku, který můžete vydělat. Americký kurz +1200 by byl zapsán jako 12/1. To vám říká, že můžete očekávat zisk 12 Kč za každou vsazenou korunu, pokud bude vaše předpověď úspěšná.

Desetinné kurzy

Posledním typem jsou desetinné fotbalové kurzy Ligy mistrů, které vám také řeknou, jaký potenciální výnos můžete dosáhnout. Americké kurzy +1200 by se zapisovaly jako 13,00 v desítkovém formátu. Poté můžete svůj vklad vynásobit tímto číslem a vypočítat tak svůj potenciální výnos. Sázka 10 $ v desetinném kurzu 13:00 znamená, že se vám vrátí 130 $ (zisk 120 $ a váš původní vklad 10 $).

Finále Ligy mistrů 2020

Možnosti sázení na Ligu mistrů

Máte k dispozici širokou škálu fotbalových sázek na Ligu mistrů, ale obecně je lze rozdělit do dvou skupin: sázky na celkový výsledek a sázky na jednotlivé zápasy.

Sázka na výsledek Ligy mistrů jsou dlouhodobé sázky, které nemusí být nutně dány výsledkem jednoho zápasu. Mezi klíčové trhy sázení na celkový výsledek patří předpovídání vítěze Ligy mistrů, nejlepšího střelce gólů a finalistů. Tvůrci šancí vyhodnotí silné a slabé stránky každého týmu před zveřejněním kurzů vítězů Ligy mistrů a konečných kurzů Ligy mistrů a tyto kurzy se budou měnit, jakmile bude ze soutěže vyřazeno více týmů.

Spolu s přímými sázkovými kurzy Tipsport na Ligu mistrů existují sázky pro každý zápas. Možnosti sázení na zápasy zahrnují sázky na výsledek, správné skóre, střelce prvního gólu, střelce posledního gólu a střelce gólů během zápasu. Fotbal je z hlediska sázení nejpopulárnějším světovým sportem a jedná se o nejdůležitější soutěž, takže v rámci konkrétní hry najdete širokou škálu trhů sázek Ligy mistrů.

Při kontrole kurzů Ligy mistrů online, na jeden zápas Ligy mistrů můžete někdy najít více než 300 různých sázkových možností. Tyto kurzy se u jednotlivých sázkových kanceláří liší, proto doporučujeme vsadit s Tipsport kurzy, kde najdete přehledy, tipy na finále Ligy mistrů a aktuality včetně informací o finále Ligy mistrů 2020. Často se vyplatí vyhnout se sázení na výsledek a je výhodnější ponořit se hlouběji do různých nabízených sázek pro jednotlivé zápasy Ligy mistrů.

Sázkové kurzy na vítěze Ligy mistrů? Nejen to!

V dnešním bohatém světě internetu je možné nalézt celé spektrum sázek, a jak jsme si objasnily, rozhodně se nesází pouze na vítěze ligy. Sázkové kurzy na zápasy Ligu mistrů a kurzy na vítěze Ligy mistrů jsou tedy stanovované na základě pravidelných přehledů a hodnocení relativních silných a slabých stránek všech týmů, které jsou aktuálně v Lize mistrů. Ve velkém množství klubů a zápasů nemusí být snadné se zorientovat, proto doporučujeme sledovat například typy na finále Ligy mistrů, nebo se zajímat o Ligu mistrů online a díky tomu zůstat dokonale v obraze.