Liga mistrů 2021 a zápasy, které nás čekají

Liga mistrů a její zápasy 2021 jsou v plném proudu. Přečtěte si tento článek a zjistěte, kdo jsou horký favorité!

Pražské derby operátorů Bonus a nabídky Chance Akční Kód 2021
SazkaBet

SazkaBet

5500 Kč Pro Nové Hráče


Získejte bonus SazkaBet

Fortuna

Fortuna
 

Sportovní sázení - až 3.000 kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Tipsport

Tippsport
 

Uvítací bonus 1000 Kč

Získejte Tipsport Akční Kód

Liga majstrov 2021 – najlepší operátori pre vaše stávky

Liga mistrů v roce 2021 je v pořadí 66. ročníkem tohoto významného fotbalového akce, které sledují diváci z celého světa. Tento rok se finále bude odehrávat v Turecku, konkrétně ve městě Istanbul. Tento stadion měl být tím hlavním už v přecházejícím ročníku, který byl z důvodu světových událostí v roce 2020 zrušen, což všechny fotbalové fanoušky a sázkaře rozhodně zamrzelo. O to více se všichni těšíme na to, co nás čeká na přelomu let 2020/2021.

Liga mistrů 2021 a harmonogram

Liga mistrů 2021, resp. Liga mistrů 2020/2021 byla zahájena již v létě 2020, během kterého probíhá kvalifikace. Ta se dělí na předkvalifikace kolo, za kterým následují první kvalifikační kolo, druhé kvalifikační kolo a třetí kvalifikační kolo.

Liga mistrů 2021 zápasy

Play-off Ligy mistrů

Po kvalifikací Ligy mistrů play-off, který hraje 12 týmů, a to 8 týmů v mistrovské části a 4 týmy v nemistrovské části. Losování proběhlo 1. září 2020 a týmy byly rozděleny do dvojic. Určitě vás bude zajímat, že z Česka bude tým SK Slavia Praha začínat play off doma. Hrát bude následně proti lepšímu z dvojice Young Boys a Midtjylland.

V mistrovské části play-off hrají proti sobě 3 týmy, které do tohoto kola postoupí a 5 vítězů třetího kvalifikačního kola. V nemistrovské části hraje jeden tým, který postoupil do tohoto kola a 3 vítězové nemistrovské části třetího kvalifikačního kola.

Tento play-off bude výjimečným především tím, že z důvodu ochrany bezpečnosti kvůli koronavirus je možné, že některé zápasy budou přesunuty na neutrální půdu, aby byla zajištěna bezpečnost a jednoduchý přesun týmů. O změně stadionu budete informováni vždy několik dní před výkopem.

Skupinová a vyřazovací fáze Ligy mistrů

Následuje skupinová fáze, jejíž losování probíhá v Aténách, v říjnu 2020. V této části hraje celkem 32 týmů. Z těchto 32 týmů 26 týmů, jejichž vstoupilo do této etapy turnaje na základě přidružení žebříčku a šest vítězů play-off. Z těchto 6 vítězů jsou čtyři postupující týmy z mistrovské části a dva z nemistrovské.

Těchto 32 týmů následně hraje v osmi skupinách po čtyřech týmech. Platí, že týmy z jedné asociace nemohou hrát ve stejné skupině. Po skupinové fázi postupuje 16 týmů do vyřazovací fáze. Ta proběhne v dubnu a květnu 2021.

Liga mistrů 2021 – favorité

Nejlepší způsob jak zjistit veřejné mínění a to, kterým týmům lidé fandí nejvíce je prostřednictvím kurzů v sázkových kancelářích. Je pravda, že každý z nás má sympatie vůči svému oblíbenému týmu, a přeje mu výhru. Avšak pokud jde o peníze, fanoušci Ligy mistrů se rozhodují racionálně, například podle procházejících výsledků nebo hráčů v jednotlivých týmech.

Podívali jsme se pro vás do populárních českých sázkových kanceláří, a přinášíme vám předpoklady na vítězů Ligy mistrů 2021.

Vsaďte si u operátorů u populárních českých operátorů

Skvělým způsobem, jak si vychutnat Ligu mistrů z pohodlí domova, avšak zažít extra dávku adrenalinu je vsadit si na výsledky zápasů. Doporučujeme vám využít některou z největších českých sázkových kanceláří, kterými jsou především Tipsport, Maxi Tip, Fortuna nebo Sazkabet. Přinášíme vám přehled populárních sázek hráčů z České republiky u některých operátorů.

Tipsport kvalifikaceTipsport kvalifikace

V populární sázkové kanceláří Tipsport bylo možné během kvalifikace sázet na několik různých příležitostí, a to na vítěze, remízu, počet gólů v zápase. Na začátku měsíce září se hodně fanoušků fotbalu zúčastnilo sázení. Nejvíce tiketů bylo vsazených na tým Dynamo Kyjev, kde až 98% hráčů vsadilo na výhru. Stejné prognózy hráči tipovali na benefici Lisboa, a tedy na jeho výhru proti soupeři PAOK Soluň. Naopak velmi vyrovnané sázky hráči umístili v případě zápasu Midtjylland proti Y.B. Bern.

Fortuna kvalifikaceFortuna kvalifikace

Co se týče další, velmi populární sázkové kanceláře Fortuna, i sem jsme se přišli podívat chvíli v den slosování týmů, abychom zjistili, jakým způsobem hráči předpovídají výsledky zápasů. V tomto případě je téměř vyrovnaný tip na vítěze duelu Karabach vs. Molde, jakož i v případě zápasu Midtjylland proti Y.B. Bern, stejně jako v Tipsport sázkové kanceláří. Stejný tip vyšel v případě zápasu Dynamo Kyjev a AZ Alkmaar. Z tohoto duelu vychází Dynamo Kyjev jako absolutní vítěz.

Nejčastěji sázky na Ligu mistrů 2021

Je mnoho druhů sázek, které mohou hráči umístit v případě Ligy mistrů 2021. Fantazii se meze skutečně nekladou, a tipérů si mohou uzavřít neuvěřitelné množství sázek. Pryč jsou časy, kdy si hráči mohli vsadit pouze na vítěze duelu, případně na celkového vítěze. V dnešní době si můžete vsadit na konkrétních hráčů, jejich výsledky nebo na průběh zápasu. Populární sázkou je i sázka na počet branek. V případě Tipsport si hráči mohou vsadit na vyšší nebo nižší hodnotu.

Existují i sázky, ve kterých si můžete vsadit na pravdu nebo nepravdu. Například v případě Ligy mistrů je to sázka, která se ptá, zda si myslíte, že oba týmy dají gól. Jako hráč si můžete vsadit na hodnotu ano nebo ne, přičemž v tomto druhu sázky nemusíte tušit, kdo se stane vítězem.

V každém zápase si také můžete vsadit na celkový počet branek v zápase. Tento druh sázky také nevyžaduje upřesnit, který tým dá kolik gólů. Sázíte na konkrétní hodnoty. Jedná se o další populární druh sázky při Lize mistrů 2021.

Liga mistrů v roce 2021

Zápasy Ligy mistrů: Závěrečné shrnutí

Liga mistrů 2021 se neúprosně blíží a je nejvyšší čas si upřesnit, které týmy jsou vaši favorité a na základě vašich preferencí si umístit sázky. Sázení mohou vaše oblíbené sportovní událost posunout na zcela novou úroveň a přidat její značnou dávku adrenalinu.

Díky tomuto článku víte, jaké jednotlivé části Ligy mistrů 2020/2021 nás čekají a které jsou již za námi. Předtím, než se pustíte do sázení si ujasněte, na které druhy zápasů chcete uložit sázky, v závislosti na harmonogramu Ligy mistrů 2021. Kromě toho si určitě nastudujte, jak sázejí jiní hráči. To vám může dát přibližnou představu, jaké šance má který tým na výhru. V případě, že se vám nechce sázet na výhru, remízu nebo prohru, si můžete vsadit také například na počet gólů v zápase. Fantazií se meze nekladou, co se týče Ligy mistrů.