Liga mistrů 2021: Tipy na zápasy

Kdo by neznal proslulou ligu mistrů! Tisíce fanoušků sledující přenosy zápasů a tisíce lidí pohromadě na stadionech fandící svým favoritům. Evropský fotbal už po několik desítek let stále baví celý svět a sledovanost neklesá, stejně jako sázky na Ligu mistrů a dostupnost jednotlivých sázek a jejich variabilita.

Liga mistrů 2021: Tipy na zápasy

Pražské derby operátorů Bonus a nabídky Chance Akční Kód 2021
SazkaBet

SazkaBet

5500 Kč Pro Nové Hráče


Získejte bonus SazkaBet

Fortuna

Fortuna
 

Sportovní sázení - až 3.000 kč

Aktivujte Fortuna Promo Kod

Tipsport

Tippsport
 

Uvítací bonus 1000 Kč

Získejte Tipsport Akční Kód

Zajímají vás sázkové tipy na Ligu mistrů?

Pokud patříte mezi klasického fanouška, který hltá každý jednotlivý zápas a má svého favorita i pro finále Ligy mistrů 2020, je dost dobře možné, že máte kvalitně nastudováno a chcete si vsadit na svůj tým, nejlepšího hráče sezóny nebo třeba rovnou na vítěze celého ročníku. Proč taky ne, v dispozici je mnoho sázkových kanceláří, kde si můžete klidně i online z pohodlí vlastního domova vsadit. Vsaďte si s Tipsport kurzy, Chance, Fortuna nebo na stránkách Maxi tip. Je to snadné!

Finále Ligy mistrů 2020

Jak funguje liga mistrů?

Než se dostaneme k samotným tipům na zápasy a tomu, jak a kde sázet, pojďme si osvětlit jak vlastně Liga mistrů funguje. Určitý počet týmů z každé evropské ligy se kvalifikuje do Ligy mistrů. Toto číslo závisí na kvalitě ligy a pohybuje se od jednoho do čtyř týmů. Některé týmy musí hrát kvalifikaci, aby se dostali do turnaje, zatímco vyšší týmy jsou umístěny přímo do skupinové fáze.

Jakmile proběhnou kvalifikace, začnou skupinové fáze. Už v této fázi je obvykle možné najít tipy na finále Ligy mistrů. Existuje celkem osm skupin, každá se skládá ze čtyř týmů. Týmy v každé skupině hrají navzájem dvakrát, jednou doma a jednou venku. První dva týmy se kvalifikují do vyřazovacích kol. Výhodou pro tým je, když skončí na horních pozicích ve své skupině, protože to znamená, že v dalším kole budete hrát s týmem na druhém místě.

Vyřazovací fáze jsou následující: kolo 16, čtvrtfinále, semifinále, a samotné finále. Každé utkání zahrnuje jedno utkání v domovině daného týmu a jedno tzv. venku, s výjimkou finále, které je samostatným zápasem.

Jaké týmy jsou ve hře a kdo je nejoblíbenější?

V Lize i v jejím finále obvykle můžeme každoročně nalézt největší fotbalová esa a týmy, které zná snad každý. Sázkové tipy Ligy mistrů se klasicky točí kolem těch nejzvučnějších jmen, patří mezi ně například Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan nebo Bayern Mnichov. Své zastoupení mívá i Česká republika, kterou sice nemůžeme očekávat ve finále Ligy mistrů 2020, ale v posledních letech byla reprezentována týmy Plzně, Sparty, nebo Slavie.

Mezi sázkově nejoblíbenější a mezi nejvíce typické tipy na zápasy Ligy mistrů patří jednoznačně Real Madrid, AC Milan, FC Bayern Mnichov, FC Liverpool nebo FC Barcelona a další. Všechny zmíněné kluby se mohou chlubit historickou zkušeností s turnajem a všechny také zvítězily. Nejvyšší počet výher si historicky drží Real Madrid s 9x obhájeným titulem, těsně za ním se nachází dnes možná překvapivě AC Milan, který v letech své největší slávy titul získal hned 7x a na třetí pozici v počtu výher slavné trofeje je neméně slavný Bayern Mnichov, s pěti výhrami evropského poháru.

SÁZKOVÉ TIPY NA LIGU MISTRŮ

Liga mistrů sázky a triky pro lepší výsledky

Liga mistrů to nejsou jen sázkové tipy, ale také mnoho triků a pravidel, které je dobré znát, pokud si chcete zajistit dobré výsledky při svém sázení. Pokud máte rádi tipy na zápasy, doporučujeme sledovat stránky Tipsport, nebo další weby, které se sázením zabývají, tak aby vám nic neuniklo.

Sázení na celkový výsledek

Jedním z nejoblíbenějších kurzů a sázek Ligy mistrů, který denně kontrolující statisíce lidí, je přehled sloužící k předpovídání celkového skóre a výsledku soutěže pro daný rok. Vzhledem k tomu, že zápas hrají různé týmy, používají se různé herní styly a strategie, často kolísá forma jednotlivých klubů, formu, taková to tabulka s přehledy sázkových kurzů vám usnadní zorientovat se, když jste neviděl několik posledních zápasů.

I když ale budete sledovat přehledy a sázkové tipy Ligy mistrů, vždy je potřeba pamatovat si, že existují anomálie. Například když v předešlé sezóně hrál Paris Saint-Germain s Atalantou, očekával se přímo gólové žně, ale i přesto to trvalo až to 90. a 93. minuty, než se zápas rozhodnul.

Sázky na skóre

Jedná se o jednu z nejlukrativnějších možností v oblasti sázkových tipů Ligy mistrů, kdy si tipem na skóre a výhru můžete si velmi snadno zajistit velkou výhru. Trik spočívá v zaměření se na velké týmy, evropské giganty a favority sázení na vítěze Ligy mistrů. Pomoct vám opět mohou přehledy kurzů a tabulky s tipy na finále Ligy mistrů.

Mezi klasické osvědčené stálice patří Liverpool, PSG, Manchester City, Borussia Dortmund, Real Madrid nebo třeba Juventus.

Sázka na skóre obou týmů

Jednoduchost této sázky ji činí jednou z nejpopulárnějších sázek obecně a ano, opravdu se jedná o jednoduchou logiku – oba týmy prostě musí v zápase skórovat, abyste vyhráli a to bez ohledu na to, kdo nakonec vyhraje celý zápas.

Jak sázet a vyhrávat? Vsaď si s Tipsport kurzy!

Před začátkem samotného sázení na Ligu mistrů je dobré ujistit se, že máte dostatečný přehled a víte, jak si které týmy v Lize mistrů aktuálně stojí. K tomu mohou výborně posloužit kurzy a tabulky zveřejňované mnoha sázkovými společnostmi, nebo také sázkové tipy na Ligu mistrů, které zveřejňují někteří nadšenci do sázení a fanoušci fotbalu. Nebojte se a vsaďte si Tipsport kurzy!

Dobrou strategií je také sázet menší finanční obnosy a výhry, či případné chyby si zapisovat do deníku. Rozhodně nikde nesázejte pod vlivem drog nebo alkoholu, a pokud máte sérii neúspěchů, není potřeba propadat zoufalství. Dejte si pár dní pauzu a karta se určitě obrátí, tak jako v samotném fotbale.

Liga mistrů vám dodá potřebný adrenalin

S pomocí sázkových tipů na Ligu mistrů se rozhodně nebudete nudit a napětí ze soutěže spojené s očekáváním výsledků vás udrží ve varu. Máte k dispozici široké spektrum sázek a možností, kurzů a přehledů, které vám jednoduše pomohou k výhrám a očekávaným výsledkům, stačí už jen začít. Vždy si zachovejte svůj úsudek a dejte na svou intuici, držte se pouze osvědčených a licencovaných sázkových kanceláří a webů, tak abyste zabránili nepříjemným situacím a mohli si pouze užívat fotbal a v napětí čekat, jak dopadne váš dnešní tip!