Loterie Korunka bonus 2024 | Bonus 3000Kč + 300Kč

Loterie Korunka bonus vám může dát až do 3300Kč (Udělejte kompletní registraci a dostanete 300Kč a po prvním vkladu můžete dostat až 3000Kč).

4 rating
Korunka Promo Kód
Bonus pro nové hráče až do výše 3 300Kč
  • Bonus za vklad až 3 000 Kč
  • Bonus za registraci až 300 Kč
ACTIVATED
aktivuj
Naposledy ověřeno 28/03/2024
129 kopírování tento týden
Zahájit registraci

Loterie Korunka bonus pro nové klienty ()

Registrační bonus bez vkladu na Korunku 300Kč. Za registraci dostanete 300Kč v Káčkách, což je měna Korunky. Získáte tedy 3600 Káček, se kterými můžete ihned na Korunce hrát.

Loterie Korunka Bonus a nabídky Aktivovat bonus

Loterie Korunka registrační bonus

až 300 Kč

Aktivovat Korunka bonus

 

Bonus za vklad

až 3 000 Kč

Aktivovat Korunka bonus

Při registraci získáte Loterie Korunka registrační bonus v hodnotě 300 Kč. Korunka Bonus za registraci má tak přilákat touto formou více zákazníků připravených zahrát si tuto velmi populární hru na území České republiky ale i na Slovensku, které má vlastní Loterii Korunka. Kromě Korunka bonus 300 Kč dostáváte za každou sázku “káčka”, za které můžete sázet. Korunka také často pořádá různé soutěže, kde můžete vyhrát více hodnotných cen.

Jak získat Loterie Korunka bonus?

Loterie Korunka registrační bonus získáte ihned po registraci na váš účet. Vstupní bonus nelze zpeněžit jiným způsobem než vyměnit je za výhru, což znamená, že 300 Kč, které vám budou připsány na konto jsou ve formě „káček“, které musíte přestávkovat a případnou výhru si můžete nechat poslat na bankovní účet.

Loterii Korunka

Co jsou to „káčka“?

Káčka jsou určitá forma věrnostních bodů v loterii Korunka. Káčka máte možnost sbírat při vytváření sázek, při výhře a také káčka dostanete i při registraci, kde si můžete tuto platební formu sázky vyzkoušet. Rozdíl mezi káčkami a penězi je ten, že káčka si nemůžeš poslat na svůj bankovní účet a pokud je chcete zpeněžit tak je musíte přestávkovat. Pokud za vsazené káčka vyhrajete, teprve potom si můžete danou částku peněz připsat na bankovní účet. Hned při registraci obdržíte Korunka bonus 300 Kč, které budou přeneseny do káček.

O Loterii Korunka

Je to soutěž pořádaná společností Loterie Korunka s.r.o., v níž soutěžící mechanickým způsobem vyhrávají dané částky na základě toho, zda bylo vylosováno jejich číslo. Čísla se losují dvakrát denně ve 14:00 a 18:00. Výhodou této hry je, že sázet můžete online a také na pobočce, což vytváří více možností pro hráče této oblíbené hry. Hru vám ještě více zpříjemní Korunka vstupní bonus v hodnotě 300 Kč, které vám budou připsány na účet hned po registraci. Není třeba zadávat žádný promo kód, peníze se vám připouští na konto automaticky. Korunka bonus za registraci je jeden z hlavních lákadel pro fanoušky loterii.

Registrace do Korunka loterie

  1. Je třeba vyplnit herní formulář, po kterém si můžete nastavit herní limity.
  2. Následně proběhne kontrola vašeho e-mailu a telefonního čísla.
  3. Nahrajete fotku potřebného průkazu identity.
  4. Nastavíte si platební údaje.
  5. Na vašem kontě vás čeká Korunka bonus za registraci.

Registrace do Korunka

Jak hrát Loterii Korunka?

Na výběr máte z nabídky sedmi her, kde vás čekají velmi podobná pravidla. Doporučujeme vám pravidla pořádně nastudovat. Hrát hry můžete online na webové stránce Korunka nebo osobně v pobočkách Tipsportu nebo Chance.

Dělení her Korunka loterie

Každá hra se od sebe liší možností herního vkladu a také počtem vylosovaných čísel. Na výběr máte:

  1. Korunka na 3
  2. Korunka na 4
  3. Korunka na 5
  4. HopTrop
  5. Korunka šestka
  6. Korunka Kombi
  7. Korunka Kombi plus

Korunka loterie

Jak si můžete vsadit v loterii Korunka?

Vytvořit sázku online je velmi jednoduché. V případě, že vytváříte sázku přímo na pobočce můžete použít stejný postup. Pokud jste se rozhodli, že nejste spokojeni s výběrem vašich čísel, máte možnost čísla změnit nejpozději 15 minut od losování výhry. V případě nějakých nesrozumitelností vám personál poboček rád s vytvořením sázky pomůže. Pokud si sázku vytvoříte na pobočce, bude třeba zanechat si doklad o sázce, který později použijete při vybírání své výhry. Postup:

  1. Přihlásíte se do účtu
  2. Zvolíte typ hry, který chcete hrát
  3. Vyberete si číslo v hracím poli
  4. Vyberete si výši sázky nebo sázku uhradíte v “káčkách”
  5. Zvolíte datum nebo čas vylosování 6. Vsaďte si tiket

Jak si můžete vyzvednout vaši výhru?

Pokud jste si sázku vytvořili online, tak v tom případě se vám sázka připíše přímo na váš účet. S penězi můžete tak manipulovat dále přímo na webové stránce. Je na vás, jestli se rozhodnete peníze investovat do dalších sázek nebo si je poslat na svůj bankovní účet. V případě, že jste si vsadili na jedné z poboček, tak pro vás platí následující pravidla: Pokud se jedná o výhru do 3000 Kč, tak si můžete výhru vybrat kdykoliv během otevíracích hodin poboček. Pokud jde o výhru vyšší než 3000 Kč, ale nižší než 100 000 Kč, je třeba předem nahlásit na pobočce, že jste připraveni si vyzvednout výhru. Na pobočce je třeba ozvat se minimálně den předem. Výhru vyšší než 100 000 Kč si můžete z bezpečnostních opatření nechat poslat na účet.

Zdanění výher v loterii Korunka

Každá výhra nad 1 000 000 Kč v jakékoli loterii na území České republiky podléhá daňovému systému, který z výhry stahuje 15% celkové hodnoty. To znamená, že v případě výhry 1 000 000 Kč by vám bylo zdaněno 150 000 Kč.

Kontrola výsledků

Pokud jste si vsadili na webové stránky Korunka, tak vám přijde informační mail o výhře, kde naleznete ohledně vaší sázky a výhry všechny potřebné informace. V případě sázky vytvořené na pobočce, budete muset ověřit svůj tiket přímo na pobočce.

Papírové stírací losy Korunka

Korunka nabízí kromě loterii také velmi oblíbené stírací losy, které můžete dostat na území celého Česka a jsou považovány za velmi výhodné. Vybrat si můžete ze tří typů stíracích losů.

  1. Papírový stírací los Korunka– Cena tohoto losu je 50 Kč a jeho maximální výhra sahá na úroveň 2 000 000 Kč. Těchto losů bylo vytištěno 1 000 000 a šance na libovolnou výhru je v poměru 1:3,74.
  2. Papírový stírací los Zlatá Korunka– Cena tohoto losu je 250 Kč a jeho maximální výhra sahá na úroveň 35 000 000 Kč. Těchto losů bylo vytištěno 750 000 a šance na libovolnou výhru je v poměru 1:3,27.
  3. Papírový stírací los Stříbrná Korunka– Cena tohoto losu je 100 Kč a jeho maximální výhra sahá na úroveň 13 500 000 Kč. Těchto losů bylo vytištěno 1 000 000 a šance na libovolnou výhru je v poměru 1:3,97.

stírací losy Korunka

Možnosti vkladů a výběrů

Korunka nemá nouzi o téměř žádnou možnost převodu na bankovní účet nebo z bankovního účtu na konto. Klienti Korunky mohou provádět převody pomocí bankovního převodu, online platbou, platební kartou, přes PaySafe kartu, Skrill a také si můžete dobít kredit i přímo na pobočce.

Zákaznická podpora

V případě, že se vyskytl nějaký problém nebo potřebujete jakoukoli pomoc neváhejte kontaktovat zákaznickou podporu na mail [email protected] nebo na telefonním čísle 233 090 890. Zaměstnanci zákaznické podpory jsou vám k dispozici od 8:00 do 19:00 hodin.

Nejvyšší vyhraná výhra

V loňském roce se jistému muži z Moravy podařilo vyhrát fantastickou výhru 20 000 000 Kč v sázce vytvořené z 80 Kč. Obrovskou výhru se mu podařilo vyhrát v loterii dvacet za 20. Jeho šťastná čísla byla 11, 13, 21, 29, 36 a 37.

Výhody a nevýhody Loterie Korunka

Korunka loterie nemá mnoho nevýhod a i ty nevýhody, které jsme zmínili, nejsou nějak příliš závažné. Korunka nemá mobilní aplikaci v čem zaostává za mnoha konkurenty, ale mají velmi přehlednou a jednoduchou webovou stránku.

Loterie Korunka Výhody

  • věrnostní program
  • dobrá zákaznická podpora
  • vstupní bonus
  • možnost sázky online i na pobočce

Loterie Korunka Nevýhody

  • absence mobilní aplikace
  • pouze klasické loterie

Recenze a hodnocení Korunka loterie

Korunka loterie je jednou z nejrozšířenějších loterií v Česku s kořeny i u našich sousedů ze Slovenska. Tato loterie je velmi populární pro její jednoduchost a možnost vyhrát velké peníze za malou částku. Při registraci noví hráči obdrží příjemný vstupní bonus, který oživí zážitek z hraní o něco více. Hráče může také potěšit webová stránka, která je jednoduchá na používání a v případě nějakých nejistot se můžete obrátit na zákaznickou podporu, která je připravena vám pomoci od 8:00 do 19:00. Kromě možnosti sázet online existuje možnost sázet i na pobočkách Tipsport a Chance.

Hodnocení naší redakce

Korunku a její služby můžeme ohodnotit velmi kladně. Jejich síť je rozpoložena po celé republice a nabízí výhodné služby pro milovníky loterií. Mezi největší problémy spojené s poskytováním služeb bychom přiřadili slabší výběr her a jejich různorodost. Tato loterie se ale stále rozrůstá a jejich sortiment se jistě rozšíří.

Korunka

Otázky a odpovědi

Je třeba zadat promo kód pro Loterie Korunka bonus?

Ne. Pro vstupní bonus je třeba se jen zaregistrovat. Po zaregistrování se vám bude Korunka bonus 300 Kč automaticky připsán na vaše nové Korunka konto.

Lze loterie hrát i zdarma?

Ne. Loterii nelze hrát bez peněz jen ze zábavy. Pro možnost hrát jednu ze sedmi her je třeba registrovat se a hrát za peníze, vstupní bonus nebo kachna.

Získám vstupní bonus i bez prvního vkladu?

Ano. U většiny poskytovatelů podobných služeb je třeba nejprve vložit peníze na konto a teprve poté dostanete výhodu vstupního bonusu. V Korunka loterii tomu ale tak není. Ihned po registraci se vstupní bonus objeví na vašem kontě.

Máte rádi vstupní bonusy?

Doporučujeme vám navštívit Tipsport a využít je Tipsport akční kód. Lákavý bonus na vás čeká také na Chance, kde je pro vás připraven Chance akční kód, který o něco více zlepší váš zážitek z hraní.