Loterie Korunka základní info, recenze + 3000 Kč bonus

Loterie Korunka je jedna ze dvou licencovaných loterií v Česku. Korunka loterie poskytuje obyvatelům Česka služby loterie, která nabízí sedm her. Jedná se o nejpopulárnější loterii v Česku a funguje od roku 2017. Její počátky začaly výhradně na online platformě, ale jak začaly růst, rozrostly se až do poboček Tipsportu a Chance. Vsadit si můžete online na jejich webové stránce a na zmíněných pobočkách sázkových kanceláří. Níže v článku si rozebereme recenze loterie Korunka, jejich služby, bonusy pro stálé zákazníky, vstupní bonus a v neposlední řadě i hry, které nabízejí.

3.5 rating
Korunka
Bonus za registraci až 300 Kč
  • Bonus za vklad až 3 000 Kč
Navštivte Stránku

Služby Loterie Korunka

Kromě loterie Korunka CZ nabízí svým zákazníkům také stírací losy, které můžete nalézt v oblasti celé České republiky. Tyto losy jsou velmi oblíbené díky nízké ceně a vysoké možné výhře. Všechny možné recenze loterie Korunka se kroutí kolem jejich loterie, kde máte k dispozici sedm her, o kterých si napíšeme základní informace. Milovníci loterii mají možnost získat Loterie Korunka bonus po registraci. Jedná se o bonus v hodnotě 300 Kč.

Nabídka her loterie Korunka

V nabídce je sedm her, jejichž podstata je vybrat si čísla, která si myslíte, že by mohla být vylosována. Hry se liší výší vkladu a počtem čísel, která vám stačí uhodnout. Níže si vysvětlíme základní pravidla každé z nabídnutých her Korunka loterie.

  • Korunka na 3 – V této hře vám stačí vsadit si 15 Kč a maximální možná výhra je 2500 Kč. Potřebujete trefit tři čísla ze šesti možných.
  • Korunka na 4 – Pokud vsadíte 25 Kč, můžete získat 15000 Kč. Musíte trefit čtyři ze šesti čísel.
  • Korunka na 5 – Vsadíte si za 35 Kč a můžete vyhrát až 2 000 000 Kč. Stačí vám uhodnout 5 čísel ze šesti.
  • Korunka Šestka – Vaším úkolem bude vsadit si za 35 Kč, které můžete změnit na obrovskou výhru 10 000 000 Kč. Musíte ale trefit všech šest čísel.
  • Korunka HopTrop – Při této hře sami rozhodujete za kolik si vsadíte. Výhry jsou tak velmi různorodé.
  • Korunka Kombi – Jedná se o nejpopulárnější hru ze všech. Hráč má plnou kontrolu nad svojí sázkou i počet losovaných čísel.
  • Korunka Kombi plus – Rozdíl mezi Kombi plus a Kombi je, že v Kombi plus si můžete vyskládat dvojnásobný počet čísel. Maximální možná výhra je 12 000 000 Kč.

Loterie Korunka

Kde si můžete Loterie Korunka zahrát?

Korunka CZ nabízí zákazníkům možnost hrát jejich loterie i z pohodlí domova na jejich webové stránce, ale také mají hráči možnost hrát na pobočkách Tipsortu a Chance. Jejich webová stránka je velmi přehledná a jednoduchá na používání. Vytváření sázky je provedeno tak, aby ji nebyl problém vytvořit i pro méně technicky vzdatné typy uživatelů počítače. Loterie Korunka recenze jsou i díky těmto možnostem velmi dobré a právě tato loterie je velmi populární. Loterie se losuje dvakrát denně v časech 14:00 a 18:00.

Kontrola tiketu

Pokud vám váš tiket přinesl výhru a sázku jste uzavřeli online, tak vás Korunka CZ bude informovat prostřednictvím mailu, který jste uvedli do registračního formuláře. V případě, že jste sázku uzavřeli na jedné z poboček, tak si můžete nechat tiket ověřit jedním ze zaměstnanců poboček.

Věrnostní klub

Věrnostní program loterie Korunka zahrnují různé bonusy pro stálé klienty. Korunka má pro ně přichystané kromě soutěží takzvané Káčka, za které si můžete utvořit sázku. Káčka dostanete hned při registraci na vaše konto a tak si je můžete ihned vyzkoušet. Většina sázkových kanceláří a loterií nabízí vstupní bonus pod pomínkou, že je třeba zadat promo kód nebo vložit první vklad na účet a až poté obdržíte bonus. V loterii Korunka obdržíte vstupní bonus ihned po registraci.

Jak fungují Káčka?

Káčka jsou body, které můžete použít k sázení namísto vašich peněz. Káčka dostávají zákazníci, kteří jsou věrní Korunce a nově registrovaní klienti. Hráči, kteří se právě zaregistrovali dostanou Káčka v hodnotě 300 Kč. Káčka není možné přeměnit za reálné peníze. Musíte je přestávkovat a teprve potom se přemění na peníze, které si můžete poslat na svůj bankovní účet.

Recenze loterie Korunka

Recenze loterie Korunka jsou pozitivní. Sázející jsou se službami Korunky spokojeni a Korunka CZ se nadále rozrůstá. Kladem je vstupní bonus, který nabízejí a také věrnostní program, který nabízí stálým hráčům různé soutěže a bonusy. V čem Korunka zaostává je, že zatím nemají žádnou mobilní aplikaci. Loterie Korunka recenze jsou velmi kladné hlavně od jejich vlastních zákazníků. Velkou výhodou loterie Korunka a také důvodem, proč mají v Česku tak velkou fanouškovskou základnu je, že vytvořit sázku je velmi jednoduché a zároveň můžete vyhrát velké peníze za malou sázku. Pokud mluvíme o negativech, tak musíme zmínit, že Korunka nenabízí velké množství her a všechny hry se na sebe dost podobají. Naše celkové hodnocení je 8,5/10.

Recenze loterie Korunka

Má Korunka loterie zákaznickou podporu?

Zákaznická podpora Korunka funguje od 8:00 do 19:00 a rádi vám pomohou při řešení jakýchkoli problémů ohledně loterie. Můžete je kontaktovat prostřednictvím mailu [email protected] a také na telefonní číslo 233 090 890. Pokud máte problém se sázením přímo na pobočkách Tipsportu a Chance, tak v tom případě vám také rádi pomohou zaměstnanci jejich poboček.

Statistiky vylosovaných čísel

Pokud se neumíte rozhodnout, která čísla si chcete vybrat, můžete se podívat na statistiku vylosovaných čísel na oficiální webové stránce Korunka. V sekci Výsledky naleznete všechny potřebné informace k tomu, abyste si vybrali ta nejpravděpodobnější čísla. Také tam naleznete jiné statistiky ohledně losování, jako například počet výher a výše výher za určité období.