Nejlepší sázková kancelář – Tipsport, Chance nebo Fortuna?

Na českém trhu existuje celá řada sázkových kanceláří a může to být velmi nesnadné najít tu nejlepší stránku, nebo sázkovou kancelář, která by vám přesně vyhovovala. Na základě tohoto článku si budete moci utvořit názor na sázkové kanceláře Fortuna, Tipsport a Chace, o kterých uvedeme hned několik zásadních informací týkajících se bonusů, sázkových kurzů a podmínek pro získání bonusů.

Nejlepší sázková kancelář v České republice v roce

Tipsport v Chance v Fortuna
Nabídky
Aktivovat bonus

1. Betano

Betano CZ

BONUS ➡ až  3000 Kč

🎁Promo kód  – BETMAX

 

 

Aktivovat Bonus

2. Fortuna

Fortuna CZ

BONUS ➡  až 50 000 Kč

🎁Fortuna promo kód >

 

 

Aktivovat Bonus
 

3. Synottip

Synottip CZ

 

BONUS ➡  až 10 000 Kč

🎁Synottip promo kód >

Aktivovat Bonus

6. Tipsport

Tipsport CZ

 

BONUS ➡  až 25 000 Kč

🎁Tipsport akční kod >

Aktivovat Bonus
 

7. ForBET

ForBET CZ

BONUS ➡  až 200 Kč

 

Aktivovat Bonus

 

Registrace, vstupní bonus a podmínky

Registrujte se a vytvořte si hráčský účet u Fortuny

Pokud jste nový na stránkách Fortuny a mát zájem se registrovat, můžete tak provést v poměrně krátkém registračním procesu. Stačí začít kliknutím na tlačítko registrace a otevře se vám online registrační formulář, který je potřeba vyplnit a to pravdivými údaji. Zadáte zde své jméno, přijímení, kontakt ve formě emailu a telefonního čísla. Vaše telefonní číslo bude ověřeno a následně bude vaše registrace dokončená a můžete začít sázet.

Nejlepší sázková kancelář v České republice

Aby váš účet byl převedený na trvalý, je nutné navštívit osobně jednu z poboček sázkové kanceláře Fortuna, nebo můžete využít ověření pomocí banky, které je k dispozici klientům ČSOB, Equa Bank, Moneta, Air Bank a České spořitelny. Při osobní návštěvě je nutné ověřit průkaz vaší totožnosti. Dokud vaše totožnost není ověřená, váš účet není kompletní můžete sázet pouze do maximální výše 3000 Kč celkem a také pokud ověření identity neprovedete do 30 dní, bude váš účet zrušen a to bez ohledu na finance, která na něm aktuálně máte, jelikož vám bude vrácena pouze výše původního vkladu, který jste vytvořili. Registrační bonus hodnotíme 9,5 body z 10.

Registrace u sázkové kanceláře Chance 

Registrace a vytvoření vašeho hráčského účtu u sázkové kanceláře Chance je podobné jako u Tipsport a jedná se o poměrně jednoduchý proces. Začnete na webu sázkové kanceláře a kliknutím na tlačítko Registrace začnete vyplňovat registrační fomulář. Uvedete osobní údaje a nemusíte obtěžovat žádným zadáváním speciálních kódů a dalších promo nabídek. Po vyplnění registračního formuláře vám vzniká dočasný účet, který pro převedení do verze trvalého účtu musíte dokončit registrační proces osobní návětěvou některé z poboček a předložením průkazu totožnosti. Opět je zde možnost využít ověření skrze banku v případě, že jste klientem jedné z podporovaných bankovních institucí.  Registraci hodnotíme 9,5 z 10 bodů.

Registrace u sázkové kanceláře Chance 

Registrujte se u sázkové kanceláře Tipsport 

Registrace u sázkové kanceláře Tipsport není náročná a vyžaduje pouze chvíli vašeho času. Po vyhledání stránek Tipsport můžete kliknout na označené tlačítko registrace a poté se vám otevře online formulář, který stačí vyplnit. Uveďte zde své osobní a kontaktní údaje podle pravdy a následně dojde k jejich ověření a vytvoření vašeho účtu. Takto vytvořený účet je potřeba ještě ověřit návštěvou fyzické pobočky Tipsport pro ověření vašeho dokladu totožnosti.

Registrujte se u sázkové kanceláře Tipsport 

Pokud máte účet u některé z českých bank ČSOB, Moneta, Equa Bank, Komerční banka nebo Česká spořitelna, máte výhodu, protože se můžete vyhnout osobní návštěvě pobočky a můžete svou identitu jednoduše ověřit přes banku. Během celé registrace není potřeba vyplňovat žádné registrační kódy ani promo kódy, na vstupní bonus budete mít jednoduše nárok i bez jejich uvedení automaticky. Už stačí nej začít sázení online. Výhodou je, že nemusíte používat žádný Tipsport akční kód ani podobné promo kódy, jelikož sázková kancelář tuto možnost aktuálně neposkytuje. Proces hodnotíme 9,5 body z 10.

Sázkové kanceláře bonusy 

fortuna promo kod

Vstupní bonus – Fortuna sázková kancelář 

Ve Fortuně je všem novým hráčům k dispozici vstupní bonus ve výši 100 % jakmile dokončíte svou registraci. Maximální výše tohoto bonusu se může vyšplhat až na 3000 Kč po splnění předem stanovených podmínek. Jednoduše 100 % bonus vám bude připsán na základě výše vašeho prvního vkladu. Pokud jste tedy vložili například 100 korun, Fortuna vám jako bonus připíše dalších 100 korun a k dispozici na vaše první sázky budete mít 200 korun.

Podmínkou tohoto bonusu je prosázení určité částky, konkrétně se jedná o 5-násobek součtu bonusu a vašeho prvního vkladu. Pokud tedy budeme pokračovat v uvedeném příkladě 100 korun vklad + 100 korun bonus, ve výsledku musíte prosázet 1000 korun. Hodnota bonusu od Fortuny se  nepřipisuje novým rháčům ihned, ale ve fázích. Fortuna neposkytuje žádnou formu bonusu, který by byl automatický bez i bez vložení financí na hráčský účet, proto výsledně hodnotíme Fortunu v kategorii vstupní bonus 9 body z 10.
chance bonus

Vstupní bonus – sázková kancelář Chance 

Pro nové sázející je k dispozici vstupní bonus, kterým Chance přidá ke každému prvnímu vkladu 100 % jeho hodnoty. Maximální částka bonusu je ovšem omezená na 2000 korun. Tento bonus pak musíte použít za podmínek stanovených sázkovou kanceláří, konkrétně pak musíte výši bonusu společně s počátečním vkladem vsadit 7x a výplaty bonusu na váš účet budou prováděny po deseti procentech. Za předpokladu, že byste vložili jako první vklad 1000 Kč, dostanete 1000 Kč od Chance. Součet obou sum je 2000 a 7x vsazení bude ve výsledku 14 000 Kč. Podmínky chance bonus je potřeba splnit během 90 dnů. Zdarma se po otevření účtu každému hráči připíše na účet 200 goldenů, které je možné použát ke hraní jako 200 korun. Chance v této oblasti hodnotíme 8,5 body z 10.

Vstupní bonus – sázková kancelář Tipsport 

Nově příchozí sázející se u Tipsportu mohou těšit na vstupní bonus. Prvním z nich je bonus 150 korun zcela zdarma po dokončení registrace. Dále je zde vstupní bonus za první vklad, který představuje 100 % částky, kterou vložíte na váš účet a může se vyšplhat do do výše 50 000 korun. Tento vklad ovšem musí být vložen na plnohodnotný herní účet a máte na něj nárok po vyplnění sebeomezujících opatření, poté co vyplníte údaje o platbách a předložíte průkaz totožnosti k ověření na některé z poboček Tipsportu.

Podmínkou získání tohoto bonusu je prosázet 10 000 korun a to pouze na sázkách a tiketech s minimálním kurzem 1,5. Pro získání vstupního bonusu je potřeba prosázet 10 000 Kč na tiketech s minimálním kurzem 1.5. Pro výpočet nároku na vstupní bonus se vám denně započítává součet sázek v maximální výši 500 Kč. Vyplácení bonusu je také podmíněno podmínkami, bonus vám bude vyplácen vždy až poté, co prosázíte 1000 korun. Pak se na váš herní účet připíše 100 korun. Bonus hodnotíme 9 body z 10.

Sázkové kurzy

Tipsport sázkové kurzy 

Tipsport nabízí jednu z nejrozsáhlejších kurzových nabídek na českém trhu. Je možné si zde vsadit jak na sporty v českém prostředí, tak zahraniční ligy i e-sporty. Můžete klasicky sázet na hráče, který bude v zápase skórovat, na výsledek poločasu fotbalového utkání, výsledek třetiny, nebo například na nájezdy na konci hokejového zápasu. Fotbalová nabídka bývá shledávaná jako kvalitní, někteří sázející však upozorňují, že pokud se podíváme na počet odvozených sázek, mohou na trhu být i jiní poskytovatelé s lepším výsledkem. Najdete zde i asijské handicapy.

Velmi populární je také sázení na tenisové zápasy a turnaje, kde máte možnost sázet na vítěze jednotlivých setů, celého zápasu, nebo i turnaje. Velkou výhodou je to, že při internetovém sázení neplatíte manipulační poplatky. Během vašeho sázení také můžete navolit až 9 možností a zvolit i 10 a poté se vám jeden z vašich typů automaticky označí jako tip s nejnižším kurzem, extratip. Hodnotíme 9 z 10 bodů.

Fortuna sázkové kurzy

Fortuna svým sázkařům nabízí celou řadu sázek, sportů a živých přenosů a to i bez použití jakýchkoli fortuna promo kod. Mezi nejvíce populární patří například sázka Favorit dne, díky níž můžete na webu Fortuny vyhledávat výhodné kurzy aktuálního dne a tipy.

Sázející na Fortuně si také oblíbily sázku Druhá šance, která je poměrně ojedinělou věcí na českém trhu. Jedná se o spojení sázení na 1. poločas a závěrečný výsledek zápasu, přičemž si můžete vsadit na vítězství, prohru nebo rovný výsledek.

Sázka se zvláštním názvem, malá domů, je oblíbená u sázejících pro kurz 8:1 na jednu hru, kdy dosáhnete výhry i v moment, kdy se vám nepodařilo jeden ze zápasů správně tipnout. Výhrou je skvělé z desetinásobení částky, kterou jste vsadili. Název sázky je nutné uvést, když ji provádíte.

Kromě sportovních přenosů můžete u Fortuny sázet také na společenské události, nebo televizní soutežě, takže si na své přijdou opravdu všichni, nejen zarytí fandové sportu. Pefektní je možnost sázet za opravdu malé vklady na velké množství eventů, kdy i řesto, že vsadíte například 10 korun, můžete vyhrát až 2 miliony Kč.

Na stránkách fortuny si tak skutečně vyberete a jedná se o jednu z nejširších nabídek na českém trhu. Přehledné rozdělení a časté novinky tak vynáší Fortuně hodnocení 10 z 10 bodů v kategorii sázkových kurzů.

Chance sázkové kurzy 

Jelikož je sázková kancelář technicky součástí TipsporChance vychází z Tipsportu, proto i většina sázek a kurzů pro sázení vychází ze schématu Tipsportu. Jedná se o formu určité provázanosti, ale jedná se o velmi bohatou nabídku možností. Dostupné jsou jak klasické sporty typu fotbal a sázení na poločas, vítězství, nebo hráče který bude skórovat, tak i hokej a tenis. V tenise Chance nabízí opravdu velké množství turnajů, na které je možné sázet. Dále si na své přijdou i fanoušci baseballu, amerického fotbalu, bojových sportů, nebo například kulečníku a online sportů.

Své tickety také můžete kombinovat v poměrně méně známe formě sázení, což je skupinové sázení, kdy můžete vytvářet kombinace událostí. Maxikombi sázky umožňují vytváření kombinací podle skupin. Skupinu tvoří dvě nebo více událostí.

Pro více adrenalinu je možné sázet i na živé přenosy sportů, kde nejsilnější slovo mají opět hokej a fotbal, ale jsou zastoupeny i další sporty a to ve velmi hojné míře. Můžete také sázet na české sportoví události a používat k tomu klidně aplikaci sázkové kanceláře Chance. Hodnotíme 9 z 10 bodů.

Sázaní online v aplikaci u Chance, Tipsport i Fortuny 

Všechny z uvedených sázkovách kanceláří poskytují svým hráčům možnost hrát z prostředí jejich mobilního telefonu a to díky aplikacím, které si můžete zdarma stáhnout. Podívali jsme se na každou z nich.

Tipsport aplikace do mobilu 

Tipsport nabízí svým zákazníkům aplikaci pro iOS i Android systémy, kterou je možné stahovat z webu sázkové kanceláře. Můžete zde jak sázet, tak sledovat živé přenosy a utkání, nebo také přejít do sekce Vegas a zahrát si kasino hry. Nabídka kurzů není nijak omezena a kopíruje kurzovou nabídku z webu kanceláře. Aplikace se snadno ovládá a je uživatelsky přívětivá. Můžete se v ní také podívat na celou řadu statistik a analýz. Aplikaci hodnotíme 9 z 10 bodů.

Chance aplikace do mobilu 

Aplikace kanceláře Chance je velmi podařená. Odpadá zde nutnost sezení u počítače nebo laptopu, a zvyšuje se tak pohodlí hráčů, kteří mohou sázet prakticky odkudkoli. Aplikace je velmi přátelská vůči uživatelům, její obsluha není náročná a navíc obsahuje nápovědu pro všechny, kteří by si nebyli jistí jejím používáním. Aplikace je ke stažení zdarma a bude fungovat na mobilech a tabletech se systémem iOS i Android. Jedinou nevýhodou pro majitele chytrého telefonu se systémem Android je absence aplikace v internetovém obchodě Google Play. Aplikaci je ale možné poměrně snadno stahovat z webových stránek sázkové společnosti a to hned několik způsoby. Aplikace tak splňuje naše očekávání a skutečně poskytuje větší pohodlí pro hráče bez omezení funkcí nebo nabídky pro sázení, proto ji hodnotíme 10 z 10 bodů.

Fortuna aplikace do mobilu

I Fortuna přinesla svým zákazníkům verzi svého webu pro mobily a aplikace Fortuny je ke stažení jak pro Android tak pro iOS telefony. Sázkové kurzy jsou kompletní, nabídka není nijak omezená a můžete provádět i živé sázky, či kontroly svých ticketů nebo například prozkoumávat statistiky o výhrách a nejrůznější analýzy. Velkou výhodou je nastavení možnosti zasálání pravidelných upozornění nebo například přihlašování za pomocí otisku prstu, či skenu vašeho obličeje. Aplikace je efektivní a snadno se ovládá, hodnotíme ji 9,5 body z 10.

Přečtěte si také Tipsport v Chance v Fortuna

Nejlepší sázková kancelář?

Po shrnutí sekcí registrace, vstupní bonus, sázkové kurzy a aplikace, je nutné podotknout, že všechny tři sázkové kanceláře patří k naprosté špičce na českém trhu a poskytují do jisté míry stejné možnosti sázení, používání aplikace a i jejich kurzy nejsou příliš odlišné. Každý sázející si asi nejde svou nejoblíbenější kancelář, z objektivního hlediska shrneme hodnocení po jednotlivých kategoriích.

  • V kategorii bonusů hodnotíme sázkovou kancelář jako třetí nejhorší, především z důvodu vysoké hodnoty, kterou je potřeba prosázet, abyste měli nárok na vstupní bonus. Fortuna a Tipsport se v této oblasti společně umístili na prvním místě.
  • V kategorii registrace všechny sázkové kanceláře získaly 9,5 bodů z 10 a umístily se na stejné pozici. Proces registrace je snadný a přehledný, hodnocení 9,5 je podmíněno pouze stále přetrvávající podmínkou navštívit pobočku pro ověření identity, pokud nejmáte bankovní účet u jedné ze stanovených bank.
  • V kategorii aplikace do mobilu zvítězila sázková kancelář Chance s vychatanou aplikací, za ní se umístila Fortuna, která posyktuje i možnost odemknutí pomocí otisku prstu a na posledním místě je Tipsport.
  • Sázkové kurzy kategorii vyhrála Fortuna s přehledným rozdělením a častými novinky, stejné hodnocení si odnesly Chance a Tipsport, které mají kurzy velmi podobné, jelikož Chance spadá pod Tipsport a její kurzy jsou odvozené.
  • Celkově se tedy jedná o velmi vyrovnané konkurenty českého trhu, kteří mají kromě stability a zavedeného jména, rozhodně co nabídnout.