Tipsport v Chance v Fortuna – Nejoblíbenější sázkové kanceláře

Už jste slyšeli o těchto nejstarších a zároveň největších sázkových kanceláří v Česku? Zajímá Vás, jaké mají vstupní bonusy, Kurzovou nabídku sázek ale i mobilní aplikace? V tomto přehledném porovnání jsme vše pro Vás zpracovali. 

Tipsport v Chance v Fortuna

Tipsport v Chance v Fortuna
Nabídky
Aktivovat bonus

1. Betano

Betano CZ

BONUS ➡ až  3000 Kč

🎁Promo kód  – BETMAX

 

 

Aktivovat Bonus

2. Fortuna

Fortuna CZ

BONUS ➡  až 50 000 Kč

🎁Fortuna promo kód >

 

 

Aktivovat Bonus
 

3. Synottip

Synottip CZ

 

BONUS ➡  až 10 000 Kč

🎁Synottip promo kód >

Aktivovat Bonus

6. Tipsport

Tipsport CZ

 

BONUS ➡  až 25 000 Kč

🎁Tipsport akční kod >

Aktivovat Bonus
 

7. ForBET

ForBET CZ

BONUS ➡  až 200 Kč

 

Aktivovat Bonus

 

Tipsport

Chance

Fortuna

+ Maximální vkladový bonus

+ Cash Out

+ Mobilní Aplikace pro iOS i Android

+ Vklady přes Skrill/Paysafecard

+ Asijské sázky

+ Podpora Asijských sázek

+ Věrnostní program

+ Sledování 2 a vice přenosů živě

+ Podpůrné soutěže a akce

+ Mnoho bonusů pro stálé hráče

+ Srozumitelné podmínky u vstupního bonusu

+ Propracovaná mobilní aplikace

– Vegas pouze na Androidech

– Minimální výběr u Skrillu 1000 Kč

– Komplexní podmínky pro bonus

– Nížší vkladový bonus

– Vklad/výběr přes Skrill
min. 1.000 Kč

– Nemá asijské sázky

– Absence elektronických peněženek

– Srovnatelně slabší kurzy

 

Bonus pro nové hráče: Tipsport má nejlepší bonusy 

Tipsport v České republice nabízí největší bonus pro nové hráče ze všech sázkových kanceláří na trhu.

Bonus pro nové hráče Tipsport

Za registraci dostanete zdarma 150 Kč na první sázky, kde na bonus se nevztahuje žádný požadavek na vklad! Dále Vás Tipsport přivítá s ohromným 100 % vkladovým bonusem na první vklad až do 50 000 Kč. Tedy při vkladu do 50 000 Kč získáte jednou tolik!

U vkladového bonusu platí podmínky, které doporučujeme prostudovat. Podle výše vkladu se určí požadavek na protočení, který je minimálně 5x a maximálně 8x. Při vkladu 5000 Kč je potřeba podat kvalifikační sázky v hodnotě 70 000 Kč, abyste mohli celý bonus vyplatit.  

Hodnocení: 4.9

Fortuna 

Na druhém místě s bonusy řadíme kancelář Fortuna. Fortuna sice nenabízí takto vysoký bonus jako Tipsport, ale nám se líbí snadnější podmínky bonusu. Jako nově registrující se hráč získáte až 700 Kč zdarma. Za kompletní registraci je to 300 Kč zdarma a první vklad do 200 Kč Vám Fortuna hned dvojnásobí a přidá 400 Kč. K tomu je dostupný další bonus a to 100% vkladový bonus do 3000 Kč. Podmínka protočení bonusu i vkladu je 5x na sázky s kurzem minimálně 1.95. Fortuna určitě vede s bonusem zdarma za 700 Kč!

Hodnocení 4.8

Chance 

Společnost Chance patří do holdingu Tipsport, a přestože mají kurzovou nabídku a platformu stejnou potažmo podobnou, pak bonusové schéma je odlišné. Chance nenabízí tak velký vstupní bonus jako Tipsport. Za registraci zde získáte 200 Kč zdarma na první sázky a také je dostupný 100% vkladový bonus, ale pouze do 2000 Kč. Bonus je třeba protočit 7x (vklad i bonus) na sázky s kurzem minimálně 2.

Hodnocení 4.2

Bonus pro nové hráče Chance 

Kurzové sázení a nabídka: Tipsport je Jednička 

Při porovnání sportovních sázek jsme brali zřetel na celkovou nabídku sportů, předzápasových sázek, ale zejména také jednotlivých kurzů a snažili se je porovnat. Nabídka her a sportů je bohatá u všech sázkových kanceláří, nicméně Tipsport řadíme mezi nejlepší, protože nám vyšel s nejlepšími kurzy. Dominantou platformy jsou sázky na fotbal i hokej. Tipsport má nejlepší pokrytí a sázky na hokejovou extraligu a tipovat můžete na výsledek včetně prodloužení nebo sázku bez remízy. 

Hodnocení 4.5

Chance 

Sázková kancelář Chance se řadí na druhé místo, nicméně kurzová nabídka a sportovní sázky jsou stejné, jako v Tipsportu.

Tyto dvě společnosti jsou stejné a vypsané nabídky a kurzy jsou si navzájem propojené. Vedle široké nabídky sportu Vám Chance nabídne různé typy odvozených sázek, sázka bez remízy, jednotliví střelci branek v hokeji i ve fotbale, konkrétní výsledek v poločase/konečný čas.

V hokeji můžete tipovat na jednotlivé třetiny nebo i konkrétní střelce branek. Asijské handicapy jsou stejně dostupné, jako u Tipsportu. V porovnání ale se zahraničními sázkovými kancelářemi nejsou bohužel tak komplexní a vypisují se pouze na velká fotbalová utkání.

Hodnocení 4.5

Fortuna 

Na třetím místě s kurzovou nabídkou na předzápasové sázky se řadí Fortuna. Ta sice má kurzovou nabídku relativně bohatou, nabízí například sázky bez remízy i na menší ligy, klasický handicap se třemi možnostmi, nebo přesný výsledek v poločase a na konci zápasu.

Nicméně v nabídce Fortuny chybí Asijské handicapy, které jsou velmi populární. Fortuna má nejširší pokrytí Českého fotbalu a vypisuje více odvozených sázek na FORTUNA:LIGA jejíž je generálním partnerem. Pokrytí sportů je srovnatelné s konkurencí. Tipovat můžete na všechny oblíbené sporty i ty méně známé, dokonce i na politické události a další příležitosti. 

Hodnocení 4.4

Věrnostní bonusy pro stávající hráče: Fortuna je nejštědřejší 

Pokud se podíváme na věrnostní nabídky, pak hodnotíme Fortunu jako nejlepší. Každá sázková kancelář má nějakou formu vedení věrnostního programu. Ve Fortuně jsme si oblíbili jednorázové bonusy, které Vám Fortuna uděluje podle aktivity na účtu.

Věrnostní bonusy pro stávající hráče Fortuna

Může se jednat o jednorázové 100% vkladové bonusy v rozmezí 300 až 500 Kč, kde platí jednoduché podmínky protočení 3x bonus s kurzem 1.60. Co je ale skvělé jsou další bonusy, a to peníze zdarma! Ano, Fortuna jako jeden z mála nabízí čtvrtletně (někdy i častěji) bonus bez požadavku na vklad v rozmezí 300-500 Kč, někdy i více v závislosti na aktivitě na účtu. Aby se peníze dostaly na konto, doporučujeme sledovat Aktuální bonusy ve Vašem menu.

Hodnocení 4.9

Tipsport

Co se týče nabídek pro stávající hráče, pak Tipsport a Chance mají stejný metr pro stávající klienty, na rozdíl od vstupního bonusu, který je odlišný. Registrací u Tipsportu se zapojíte do věrnostního programu Tipkonto automaticky, kde za aktivitu sbíráte jednotlivé body = Nety.

Body získáváte podáváním sázek a podle výše celkového kurzu získáte určité % z vkladu zpět formou Netů. Například sázky s kurzem 20 udělají 2% z celkového vkladu. Platí pravidlo, že 1 Net = 1 Kč. Tyto Nety se dají získat i dalšími způsoby.

Pokud rozumíte sportu, rozhodně se vydejte cestou psaní analýz, které pak můžete zvěřejňovat na Tipsport blogu a sdílet je na Vašich sociálních sítích. Sdílet můžete také výherní tikety. Za každého přivedeného člena z Vašeho unikátního linu Vám Tipsport vyplatí 100 Netů. Nejlépe, jak Nety utratit je použít je znovu do sázek, kde další výhry jsou už vyplaceny běžně v korunách. Jednorázové peněžní bonusy jsme ale bohužel nezaznamenali.

Hodnocení 4.5

Chance

Jak jsme již zmínili dříve, Chance má stejný věrnostní systém jako Tipsport. Pouze s jiným názvem. U Chance se stáváte automaticky členem Golden Clubu. Za podané sázky sbíráte Goldeny, které pak můžete uplatnit na další sázky. Platí zde stejné pravidlo 1 golden = 1 Kč. Za každou uzavřenou sázku, ale i Live sázku s minimálním kurzem 20 se vám připisuje 2% goldenů z Vašeho vkladu. Za sdílení tiketů a psaní analýz pak získáváte také goldeny a nejvíc jich získáte přivedením nového člena. Za jednoho člena je to 100 goldenů. 

Hodnocení: 4.50

Tipsport v Chance v Fortuna  – Nejoblíbenější sázkové kanceláře: Plno dalších funkcí 

Uživatelské prostředí  – Tipsport Nejlepší Grafika a ovladatelnost

Tipsport má propracovanou mobilní aplikaci, která je podle nás nejrychlejší a nejpřehlednější. Jejich webová platforma má moderní vzhled a funkce jsou uživatelsky optimalizované. Vklady a výběry zvládnete kartou, bankovním převodem nebo na pobočce. Sledovat zápasy můžete na všech zařízeních a sázet zároveň na více utkání najednou. Přečtěte si také Synot tip recenze .

Živé přenosy Tipsport – Tipsport TV jako jedna z nej!

Pokud patříte mezi ty, kteří si nenechají ujít akci, pak interaktivní platforma od Tipsport bude pro Vás ta pravá. V Tipsport TV se totiž můžete těšit na televizní přenosy ze všech velkých i drobných sportů. Nejvíce sledované přenosy jsou na fotbal, hokej, tenis, ale i basketball a baseball.

Živé přenosy Tipsport

Živé přenosy jsou dostupné i v kvalitě HD a můžete si je zvětšit na celou obrazovku. Pouze hokejová utkání, které jsou vysílány přes O2 lze sledovat v malém okně. Pro náročnější fanoušky a hráče nabízí Tipsport možnost sledování až 4 zápasů najedou, na které můžete zároveň i uzavírat sázky. Živé přenosy můžete sledovat na webu i na mobilních zařízení s iOS nebo Android. Pro sledování stačí mít pouze uzavřenou sázku za v rozmezí 30 Kč až 100 Kč za posledních 30 dní pro všechna utkání.

Hodnocení: 4.7

Fortuna

Fortuna zaujme novou sekcí Fortuna Live, kde můžete sledovat širokou nabídku fotbalových utkání, převážně na českou fotbalovou FORTUNA: LIGA. Fortuna může chlubit maximálním pokrytím českého fotbalu a svou nabídkou live sázek se přibližuje Tipsportu. Přenosy můžete sledovat na webu i na všech mobilech, maximálně však 2 přenosy najednou. Na účtu musíte mít kladný zůstatek a vsazenou sázku za poslední týden za minimálně 5 Kč. 

Hodnocení: 4.50

Chance

Sázková kancelář Chance Vám stejně jako Tipsport nabídne širokou nabídku živých sportovních přenosů, kde mezi hlavní přenosy řadíme český fotbal, hokejovou extraligu, ale i americké NHL a basketball. Jelikož Chance je propojená s Tipsportem, najdete zde všechny živé přenosy, které nabízí jen Tipsport. Výhodou je také možnost sledování až 4 utkání najednou, a to jak na webu, tak iOS a Android mobilních zařízeních. 

Hodnocení: 4.50

Live sázky Tipsport Asijské handicapy a podpůrné sázky

Sázková kancelář Tipsport se zde opět řadí mezi nejlepší favority. Vypisování asijských handicapů, tedy sázek, kde není možná remíza je výhodou a je populární mezi sázkaři. Dostupnost všech extraligových zápasů v hokeji Vám umožní sázet a sledovat živě nejen na český hokej, ale také na zahraniční NHL. Nabídka Live sázek a kurzů je hlavně zaměřena na fotbal, hokej a tenis, ostatní menší ligy nemají tolik podpůrných sázek, zato nabídka je široká.

Hodnocení: 4.70

Chance

Chance se svou kurzovou nabídkou i Live sázkami řadí hned za Tipsport, protože vypsané kurzy a jednotlivé sázky jsou navzájem propojeny. Vedle široké nabídky sportů si zde oblíbíte různé druhy sázek, včetně asijských handicapů, střelce gólů v hokeji, sázky na přesný výsledek v poločase i na konci utkání, nebo na jednotlivé třetiny. Tipovat můžete jak na solo tipy, tak i kombi sázky.

Hodnocení: 4.70

Fortuna

Fortuna nabrala na popularitě zejména díky novému rozhraní, které získala Live sekce. Nyní můžete sledovat až 2 přenosy najednou, vybírat si z široké nabídky podpůrných sázek při fotbale, tenise i hokeji. Své tikety můžete sdílet na skupinovém chatu s dalšími hráči. Fortuna také nabízí sázky na jednotlivé třetiny v hokeji, handicapové sázky (se třemi možnostmi), kdo vstřelí další gól, který tým skóruje jako další apod. Bohužel, v nabídce Fortuny nenajdeme asijské handicapy. 

Hodnocení: 4.60

Aplikace pro chytré telefony Fortuna Pohodlná aplikace se vším potřebným

U Fortuny se nám líbí zpracování aplikace, která poskytne hráčům vše potřebné. Pokud jste majiteli chytrého telefonu se systémem iOS nebo Android, pak appku si stáhnete jednoduše na stránkách Fortuna. Aplikace zvládne vklady, výběry, všechny druhy kurzového sázení, a hlavně populární Live sázky s živými přenosy i přes celý displej. Mobilní aplikace nabízí i zápasový tracker, který graficky zaznamenává vývoj hry. Oceňujeme propracované statistiky a analýzy dostupné v kurzové nabídce. Vyzkoušejte i rychlosázku, kterou můžete vsadit pouhými dvěma doteky.

Aplikace pro chytré telefony Fortuna

Hodnocení: 4.9

Tipsport

Tipsport má k dispozici kvalitní aplikaci, která je rychlá a má jednoduché uživatelské rozhraní.

Vedle celkové kurzové nabídky se můžete těšit na sledování několika živých zápasů najednou, přístupu do Tip komunity, live sázení, funkce cash-out, ale i přístupu do blogu a čtení analýz. Z aplikace si pomocí pár kliků provedete vklad i výběr. Appka je dostupná jak pro uživatele Android, tak iOS (přímo v Apple Store). Pro uživatele starších telefonů je dostupná i webová verze přizpůsobená pro mobily. 

Hodnocení: 4.7

Chance

U Chance Vám přijde rozhraní mobilní aplikace srovnatelné s Tipsportem. Chance nabízí aplikaci pro Android, iOS i mobilní telefony pouze s prohlížečem. Přístup je jednoduchý a bezpečný. Součástí je kompletní kurzová nabídka, velké množství živých přenosů včetně live sázek, cash-out, další soutěže, fórum sekce a mnoho sportovních analýz. Chance nabízí i sekci Vegas s online automaty a ruletou. Malý minusový bod přidáváme opožděnému vývoji iOS aplikace, která nebyla dlouho dostupná.

Hodnocení: 4.5

Přečtěte si také Synot tip Aplikace .

Cash Out  Tipsport a Chance přišli nejdříve

Cash out je v posledních letech oblíbená funkce zejména v Live sázení, kdy můžete odprodat (zavřít) Váš tiket ještě předtím, než je znám konečný výsledek. Je k tomu třeba splnit několik pravidel, ale obecně platí, že tam, kde Vám funkce na aktivním tiketu svítí, tam můžete Cash out využít. Tipsport a Chance přišli s touto funkcí na český regulovaný trh jako první a v poslední době dokonce vylepšili funkčnost, kdy je Cash Out dostupný i pro většinu Live sázek. Zavření sázky je dostupné pro několik druhů sázek, dokonce i Solo sázky, Aku, maxikombinátor a další. Sázky můžete pohodlně zavírat i z mobilu.

Hodnocení: 4.8

Fortuna

Fortuna chvíli otálela s uvedením funkce na trh, a Cash Out byl uveden až mezi posledními. Dostupnost této funkce je přibližně stejná jako u Tipsportu a Chance, ale vidíme zde slabší pokrytí u Live sázek. Cash out nelze využít pro Solo sázky, ale pouze akumulované jak kurzové, tak Live. Dnes můžete pohodlně zavírat sázky přes mobilní aplikace i webovou verzi. 

Hodnocení: 4.5

Výhody a Nevýhody 

Nejoblíbenější sázkové kanceláře: Kdo je vítězem?  

Všechny 3 sázkové kanceláře jsou plně licencované a regulované v Česku. Ačkoliv se každá liší vstupními bonusy, kvalita nabídky, platformy, mobilních aplikací je velmi podobná. Největším favoritem s nejlepší nabídkou pro nové sázkaře je rozhodně Tipsport. Pokud jste ale vynalézaví a máte rádi bonusy, můžete se registrovat rovnou u všech a využít tak maximum z každé. Rozumnou kombinací vkladů a bonusů máte velkou šanci na úspěch. Hodně štěstí!